reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
jestem jestem tylko jakoś weny na pisanie nie mam. U nas po staremu, sprawę z pocaunkiem zataiłam tylko wyrzuty sumienia zostały

chciejka dziękuję ze pytasz.. bez zmian w sumie..
syn daje mi popalić mąż poszedł na nockę do pracy a on dziwnie się zachowuje.. najpierw zaczął ziewać co chwile spi piętro niżej a ja i tak słyszałam.. wiec poszłam spytać czemu nie spi a on spi i przez sen tak ziewa kładę się koło niego a on ma dreszcze takie ze zgrzyta zębami.. szybko po termometr ale temp nie wielka tylko 37,4 a dziś bylismy na działce i w panikę wpadłam ze może czymś sie zatruł ale racjonalnie myśląc trujący był tam tylko żywopłot.. nie sądzę zeby go zjadł.. zresztą jak czytałam o objawach to powinien mieć bóle brzucha i wymioty a nie miał a dopiero potem są drgawki.. sama nie wiem co mam robić.. mąż mówi żebym dzwoniła po niego jak coś ale nie chce panikować.. wzięłam go do siebie do łóżka i jakoś mam zamiar do rana dotrwać i go obserwować...

chciejka to nie zatrucie dzwoniłam do mojej koleżanki pracuje w przychodni.. mówi ze to może być trzy dniówka albo bezobjawowe zapalenie płuc.. jeśli się nie pogorszy poczekam do poniedziałku z wizytą u lekarza a jak będzie gorzej to pogotowie...

reklama
Do góry