reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

I jak u was dziewczyny?

Bafinko jak sytuacja?

My dziś pracowicie, rano byliśmy na grzybach, później wekowalam buraczki, pranie, sprzątanie itp..Mała zakatarzona, ale na szczęście bez kaszlu. .

reklama
ja z Gabisiem wylądowałam na pogotowiu bo nie mogłam zbić mu temperatury 2 godz po ibufenie forte miał 39,4.. lekarka powiedziała że to początek choroby wirusowej widzi już infekcje gardła dała 4 syropy i 2 godz później jak ręką odjął! zdrowe dziecko.. nawet na rowerek poszliśmy bo u nas piękna pogoda:) no i w poniedziałek kontrola.. a ja całą noc spać nie mogłam tak się martwiłam co chwilę sprawdzałam czy oddycha... boże miłość do dziecka jest nieopisana!

Bafinko fajnie, że leki tak szybko zadziałały, bo nie ma nic gorszego jak chore dziecko. .Ja głupim katarem a się martwię, żeby nic innego się nie wyklulo i żeby jej pomóc, bo oddychać w nocy nie może. .

Bafinko ja tak dokładnych ruchów jeszcze nie czuje. Są ale delikatne i okolice pęcherza i szyjki. No lepiej że są takie niż żadne. Trzymaj się kochana. Czwartek już niedługo a ja mo.cno trzymam kciuki.

Hej dziewczyny :-)
Sorki ze tak późno ale parę razy przymierzyłam się żeby tu napisać i za każdym razem zasypiałam z telefonem na twarzy.
17.09 urodziłam pięknego synka. Ma 57 cm i 3600 g. Jest ogromnym bobaskiem :) niestety zostajemy w szpitalu na trochę dłużej ze względu na infekcje (jest już dobra reakcja na antybiotyk) i badanie serduszka. Urodziłam cc po wielkich trudach SN. Bardzo kiepsko dochodzę do siebie ale już wszystko idzie w dobrym kierunku. Cieszę się że mam już najgorsze za sobą.
Czy ktoś przejął już mój brzuszek?
Pozdrawiam was gorąco i trzymam kciuki za starania. Jakby ciężko nie było to warto!

Ps. Beti, bardzo cieszę się, że Cię tu widzę :)

reklama
Colly...wielkie gratukacje!!!!!!!!

Beti39...my sie jeszcze nie poznałayśmy więc witam. Widzę, że my chyba mniej więcej w tym samym wieku :-). Bardzo dużo przeszłaś, mam nadzieję, że Ty razem się uda czego Ci życzę z całego serca!!!! Kiedy robisz betę?

Kamkaz...kiedy wstawisz suwaczek, nie widać który u Ciebie tydzień..

Bafinka...będziesz jeszcze powtarzać betę czy czekasz na wizytę do czwartku. Który TY masz tydzień wg OM.

Całą resztę dziewcząt pozdrawiam!!!!

A u mnie nic nowego, chyba miałam cykl bezowulacyjny teraz bo bólu owu brak do dziś (17 dc). Wczoraj może trochę miałam brzuch bolesny przy dotyku ale przeważnie to ja mocniej odczuwam owu :sorry:. No zobaczymy co dalej. I chyba kupię dziś Colostrum, przeczytałam na poronieniach nawykowych, że dziewczyny biorą ale jeszcze nie wiem jakie, bo sa i po 160 zł i po 18.

Ostatnia edycja:
Do góry