reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Doris,jeżeli masz 39 lat to jesteśmy nie tylko w jednym wieku ,ale jak widzę to i z tego samego województwa :-) :-) :-) a betę robię w sobotę ;-) serdecznie pozdrawiam :-)

reklama
Ja w sumie się nie leczę ,to mój ma problem z nasieniem.Ale ogólnie jestem pod opieką dr.Banacha a inseminację miałam w Szczecinie w szpitalu w zdrojach,jeżeli wiesz gdzie to jest :-)

Tak, wiem ;-). A z nasieniem jaki jest problem? Nie ma szans na naturalne zapłodnienie? Bierze Twój mąż jakieś leki? Gdzie robiliscie badania?

Lekarz mówi że na naturalsa nie ma szans,ma tylko 7% prawidlowych :( lekarz stwierdził że na leczenie jest za stary (ma34lata) ale brał jakiś czas salfazin no i zmieniał pracę : ) w styczniu miał 10,a po obróbce 12,teraz miał 24,a po obróbce 31mln : ) :) :) także znacząco się poprawiło.A badanie nasienia robił na ul.Reduty Ordona w Szcz.... :)

Czyli ten Salfazin znacząco poprawil wyniki, tak? Mój bierze od lipca, może pomoże, bo chyba coś jest nie tak jesli ja zachodzę w ciążę....biochemiczną :-(
A co znaczy, po obróbce? Czytałam teraz o dr Banachu, on przyjmuje na Jagiellońskiej, tak? Może się tam wybiorę, bo mój dotychczasowy gin...rozkłada ręce...:-(

Nie jesteśmy pewni czy to salfazin,zmiana pracy też mogła się przyczynić, mniej stresu,i pracował przy piecu 200 stopni a temp znacząco zabija plemniki.Po obróbce czyli przygotowaniu do inseminacji oczyszczeniu i wybraniu najlepszych do zabiegu : ) Banach tak na jagielonskiej,specjalizuje się w leczeniu nie plodnosci :) jestem pewna że Ci pomoże :)

Czytałam dużo opinii na temat Salfazinu i właściwie wszyscy piszą, że pomaga. Długo go brał Twój mąż? Do Banacha się wybiorę, może w przyszłym tygodniu jak mi się uda. Długie sa terminy? Ile kosztuje wizyta z usg?

reklama
Do góry