reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

hej kochane dwa dni mnie nie było a tu tyle się dzieje..

EWIKU baaardzo sie cieszę i zyczę z całego serca żeby lipiec był twoim miesiącem:)

natka ania sysik to już wasz czas prawie!!! jej jak trafiłam na to forum to wy dopiero testy robiłyście.. ale ten czas leci:) juz nie może się doczekać zdjęc maluszków:)

kamkaz kochana ale mnie nastraszyłaś! leż grzecznie dasz rade i wszystko będzie dobrze a my tu będziemy twoimi czasoumilaczami:)

rozmaryn trzymam &&&&&&&&& za synka.. chłopaki są dzielne:)

ewel a jak twoje bóle??

coli jak ty sie czujesz?? zdecydowałaś już jakie imie chcesz dać?

magda i jak badania??

a ja w piątek mogę testować ale boję sie.. n ie chcę sie rozczarować i chyba nie będe testować... sama nie wiem.. mój Gabiś chodzi i wszystkim opowiada ze mama ma dzidzie w brzuszku.. nawet obcym ludziom w sklepie.. i co ja mam mu powiedzieć.. już mnie to męczy.. ja mówie ze nie a on i tak wie swoje....

duda okropne jest to co cię spotkało taka podwójna tragedia ale to jaki optymizm od ciebie bije baaardzo ponosi na duchu dziękuję ci:*

reklama
Bafinka tak mnie niepokoily ze w SB pojechałam na IP bo nospa nic nie dawała.... Ale doktorka mnie zbadala zrobiła usg zmierzyla szyjkę i wszystko ok pow ze macica rośnie może boleć ale też już zaczęły mi si etc skurcze braxtona i dostałam jakieś czopki w razie gdyby nospa nie pomagała ogólnie wszystko dobrze. Czasami ciągnie i boli ale już się oswoilam z tym

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Bafinka dzieci jakimś cudem wyczuwają, że dzidzia jest w brzuszku, moja córcia też tak mówiła przed testowaniem i miała rację. .trzymam kciuki baaardzo mocno

Kamkaz jak zabieg? Mam nadzieje, że synek dobrze wszystko zniósł. .

Bafinka moe synek już po prostu wie ;-) co dziecku zrobisz?
Magda i jak udało się z badaniami
Kamkaz poprostu miód na moje uszy, cieszę się z dobrej nowiny ale leż dalej grzeczniutko!!

My już po zabiegu, mały miał stulejkę i musieli mu zrobić na szczęście obyło się bez nacięcia wszystko poszło bardzo dobrze ale boję się nadal bo przed nami najgorsze bo musimy ten napletek odciągać kilka razy dziennie a mały nie chce bo się boi i mówi że go to boli. Mój mąż umywa od tego ręce bo mówi że jak to widzi to jego też boli (wypomnę mu to jak będzie chciał żebym u "odciągneła") mam nadzieję że z czasem będzie lepiej. Jutro jadę poinformować moich pracodawców o tym że chcę wrócić do pracy... ciekawe czy mam do czego...

Rozmaryn, dobrze, że operacja się udała...:tak:

Ja dziś umieram. Moja córcia chora i na antybiotyku. A ja mam 38 stopni gorączki i mi zimno i wszystko mnie boli...

Bafinka ja na Twoim miejscu bym testowała. w piątek powinna przyjść @?
Imie póki co zostaje Ariel, chyba już nie da rady zmienić bo już w głowie sobie to ułożyłam, że mój syn będzie miał tak na imię. Póki co tematu nie poruszamy. Pewnie jeśli się coś zmieni w tym zakresie to tylko w przypadku jak mały się urodzi a my stwierdzimy że to imie do niego w ogóle nie pasuje.

Kamkaz, uuuuuf, dobrze że już sytuacja opanowana ale na wszelki wypadek oszczędzaj się dalej.

Ewel ja też po 20 tc miałam te skurcze. Brałam magnez i nospe ale niewiele to dawało. Samo przeszło po 2 tygodniach mniej więcej. Oszczędzaj się.

Rozmaryn dobrze że wszystko oki. A mężem się nie przejmuj. Niestety trzeba brać poprawkę na to, że to słabsza płeć ;) trzymam &&&&&&&& za prace :)

Bluecaat, dużo zdrówka dla córy i dla Ciebie!

Magda, i jak? Byłaś na badaniach?

Colly dziekuje:) właśnie magnez biorę nospe tez średnio. To działa jedynie czopki które mi przepisała doktorka... W sumie nie są częste ale są a to takie nie miłe uczucie:)) podobno jeśli nie są częste i regularne np co 10min jest ok:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Niestety chyba zbyt wcześnie się cieszyłam bo krwawienie znowu wieczorem się pojawiło. Nerwowo można się wykończyć. Jutro od rana jadę znowu do lekarki po receptę na to pieczenie i swędzenie. Jak z nią rozmawiałam to się cieszyłam bo było czysto a tu pech. No nic zobaczymy jutro

reklama
Kamkaz współczuję, ręce opadają co? Co się podniesiesz psychicznie to znów coś. .ale będzie dobrze kochana. ..

Bluecaat duuuzo zdrówka dla was

Rozmaryn dobrze że po wszystkim. ..rozbawilas mnie zdaniem o mężu Haha. ...

Ewel oszczędzaj się. ..

Do góry