reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bafinka, ja robiłam testy owu orzed jak zaszłam z córcuą w ciąże i mi ciemnuała kredka aż była taka jak testowa albo i ciemniejsza ja jeszcze wtedy mierzyłam temperature.

reklama
Bafinka w testach owu nie pomogę wogóle bo ja robiłam 1 cykl i niestety cały czas była tylko jedna kreska więc uznałam za cykl bezowulacyjny i poszłam do swojej lekarki i okazało się że owu w ciągu 24 h. Działaliśmy ale testy wtedy i tak nie wychodziły a w tym cyklu się udało i dziś jestem w 14tc (wg usg)

Bafinka ja używam tych z Rossmanna - nie reklamuję tylko nie zmieniam, bo mi pasują i używając ciągle tych samych mam porównanie wyników. Ja mam owu w tym samym dniu cyklu i wtedy dzień dwa wcześniej pojawiają się bladziochy i później jest konkretna kreska. Nie jest cała tak samo wybarwiona tylko jakby pół paska jest bledsze a to drugie pół tak ciemne jak testowa. J tak jak kiedyś pisała Magda z UK to czasem trzeba 2 testy na dobę zrobić, żeby wyłapać TEN moment.

Hej dziewczyny. Próbowałam się wyciszyć i nie denerwować i nawet trochę mi się udało. Wczoraj tak leciała ze mnie krew że co 3-4 godziny musiałam wkładki zmieniać. Dziś już się uspokoiło tylko lekko plemienia ale za to boli mnie z prawe strony w dole brzucha i pleców i to tak że mi noga drętwieje. Właściwie od tego się zaczęło bo teraz boli na zmianę raz z prawej raz z lewej. Wzięłam nospę mało co pomogła a wizyta dopiero jutro.

Hej :D

Rozmaryn, no to dowiesz się jutro wszystkiego... oby było wszystko okej :) ja jestem dziś padnięta. Niby mam faceta w domu to sam nic nie zrobi przy dziecku, trzebs mu palcem pokazać. Nie weźmie córki sam na spacer żebym mogła idpicząć ani nic...ech szkoda słów czasem.

Idę spać dobranoc :*

Dzień dobry:)

Rozmaryn mocno trzymam kciuki za dzisiaj. Koniecznie daj znać jaki wynik bety i co powiedział lekarz. Mocno trzymam kciuki&&&.
Jak się dziś czujesz?

Bluecaat z mężem niestety tak jest. Moim zdaniem jest to wina zmniejszego zainteresowania córciąpo urodzeniu. Wiadomo praca itd. A teraz tak naprawdę uczy się jak zajmować się dzieckiem. Z drugiej strony to facet nie jest istotą domyślną. Niestety im trzeba wyłożyć "jak kawę na ławę" inaczej się nie ruszą. Ty dzisiaj wyciągnik wskazujący palec i pokazuj co ma robić a Ty odpoczywaj. Zasługujesz na to, tym bardziej że mężowi korona z głowy nie spadnie jak w jeden dzień zajmie się dzieckiem

temat facetów to temat rzeka. Powiem wam, że wśród znajomych i znajomych znajomych nie ma szczęśliwego małżeństwa. Łączą ich kredyty, dzieci, Dom itp, a nie to co powinno łączyć 2 ludzi. .Mieszkają razem, ale się mijają. .Bluecaat mój mąż też musi mieć pokazane i powiedziane co mnie strasznie doprowadza do szału. Bo jak nie można kumac podstaw. .Więc nie tylko twój taki jest...

Rozmaryn trzymam wielkie kciuki za dzisiejszy dzień. Mam nadzieje że dziś czujesz się lepiej. .

reklama
hek kochane co tam słychać??

rozmaryn jak się dziś czujesz?? ja niestety miałam takie bóle przy cp..:( miejmy nadzieję ze ciebie to ominie&&&&&&&&&&&&&

chciejka a jak ty się czujesz?? kiedy masz lekarza?

ewik ja też używam tych z rosmana na f... i właśnie kreska nie jest cała jednego koloru .. tak czy siak owu jak miała być to już była dziś 20 dc pozostaje czekanie.... (tego najbardziej nie lubie)

bluecat luxodius i inne staraczki jak sytuacja na froncie?

Do góry