reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ja z kolei mam. Mega bóle tak po bokach brzucha i do pachwin... Nospa nie pomaga myślę że to może macica. Rośnie i tak boli nie wiem:(

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel ja też mam takie bóle całą ciąże co kilka tygodni,mięśnie brzucha się mega naciągają i boli jak zakwasy nawet gdy jest się rozluźnionym,myślę że czujesz podobnie.Raz nawet w nocy mnie taki ból obudził.

Ostatnia edycja:
Ania właśnie w nocy nie spałam dziś bo ciągnęło i bolało głównie boki brzucha ale też przeszło ciut na okolicę pępka nie wiem... Myślę że faktycznie wina rozciągania i rosniecia ale. Jutro dla wlasnego Spokoju pójdę na wizyte

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Chciejka wynik tak czy siak skonsultowałabym z lekarzem, kiedy masz wizytę? Co do samego wyniku to ja nie pomogę, u mnie była doczesna martwicza i też nie stwierdzono tkanek płodu. Pamiętam, że to właśnie że nie stwierdzono tych tkanek to lekarz mówił, że to bardzo dobrze. Z tym że u mnie to był 16tc.

Ewel ja też po 20tc miałam takie potworne bóle i skurcze i twardnienia brzucha przez parę tyg. Może to taki okres ciąży po prostu.

Neta no jak będzie ten 37tc skończony to ciąża będzie uznana za donoszoną :-) także jeszcze kilka dni. Choć według OM jutro będzie już donoszona a suwaczek wg usg mam ustawiony ;-)
Dziś gin powiedział, że mogę urodzić w każdej chwili, rozwarcia co prawda nie ma ale mała bardzo nisko i kazał przyjść za tydzień o ile dotrwamy :-) no i waży ok. 2600g także ponoć w normie.
a co tam u Ciebie kochana?

hej kochane wpadam tylko na chwilę.. ostatnio ciągle w biegu.. do tego te upały.

rozmaryn trzymam @

natka gratki:) udało się ciąża donoszona teraz tylko został łatwy poród:)

ja mam pyt do wszystkich które cosik się znają na testach owu.. robię je pierwszy cykl i nie wiem o co chodzi.. zaczęłam w 11dc i pojawił się lekki bladzioch i od tego dnia codziennie robię i choć są ciemniejsze to i tak jaśniejsze od testowej a to już 18dc!!! co prawda 2 dni są niemiarodajne bo bardzo dużo piłam i latałam do w-c do 15min:sorry: czy to nie jest tak że ten hormon jest tylko przy owulacji i później go nie ma?? dodam ze szyjka najwyżej była w 16dc a dziś jest już niżej rozpulchniona....

Neta no jak będzie ten 37tc skończony to ciąża będzie uznana za donoszoną :-) także jeszcze kilka dni. Choć według OM jutro będzie już donoszona a suwaczek wg usg mam ustawiony ;-)
Dziś gin powiedział, że mogę urodzić w każdej chwili, rozwarcia co prawda nie ma ale mała bardzo nisko i kazał przyjść za tydzień o ile dotrwamy :-) no i waży ok. 2600g także ponoć w normie.
a co tam u Ciebie kochana?

No właśnie pamiętałam, że wg OM to jakoś wcześniejszy termin był u Ciebie :happy: Co tam u mnie... obecnie jestem w trakcie dni płodnych, coś tam było ale z uwagi na upał to powiem szczerze, że jakoś zapału nie ma do sexiku, ledwo się oddycha czasem. Na razie o tym nie myślę, czekam na urlop. 23 lipca nad polskie morze się wybieram, trzeba trochę się odstresować, zwłaszcza, że w pracy mnóstwo stresów było ostatnio a to raczej zaciążeniu nie sprzyja.

reklama
Bafinka a jakiej czułości masz te testy? Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że u niektórych kobiet testy o zbyt dużej czułości cały czas mogą bledziocha pokazywać ale szczegółów nie pamiętam, może dziewczyny inne coś pomogą :-)

Neta no to prawda, pogoda do niczego nie zachęca ostatnio... ale skoro coś było to nadzieja jest :-) i trzymam kciuki bo to na pewno nie zaszkodzi :-):-) super, że wyjazd niedługo się szykuje, odpoczynek na pewno się przyda, zwłaszcza jeśli praca taka stresująca...

Do góry