reklama
ania_kropla
Fanka BB :)
Chciejka ja miałam bardzo podobny wynik hist-pat po zabiegu, nic to szczególnego nie oznacza, też nie miałam zarodka...
Ewel ja też mam takie bóle całą ciąże co kilka tygodni,mięśnie brzucha się mega naciągają i boli jak zakwasy nawet gdy jest się rozluźnionym,myślę że czujesz podobnie.Raz nawet w nocy mnie taki ból obudził.
Ostatnia edycja:
Ania właśnie w nocy nie spałam dziś bo ciągnęło i bolało głównie boki brzucha ale też przeszło ciut na okolicę pępka nie wiem... Myślę że faktycznie wina rozciągania i rosniecia ale. Jutro dla wlasnego Spokoju pójdę na wizyte
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Neta81
No i dziś zaczynam 37 tydzień.
Kochana Ty już właściwie masz ciążę donoszoną, ale to zleciało :-) trzymam kciuki za sprawne rozwiązanie w odpowiednim czasie
Rozmaryn beta przyrasta zatem póki co trzymam &&&&
Chciejka wynik tak czy siak skonsultowałabym z lekarzem, kiedy masz wizytę? Co do samego wyniku to ja nie pomogę, u mnie była doczesna martwicza i też nie stwierdzono tkanek płodu. Pamiętam, że to właśnie że nie stwierdzono tych tkanek to lekarz mówił, że to bardzo dobrze. Z tym że u mnie to był 16tc.
Ewel ja też po 20tc miałam takie potworne bóle i skurcze i twardnienia brzucha przez parę tyg. Może to taki okres ciąży po prostu.
Neta no jak będzie ten 37tc skończony to ciąża będzie uznana za donoszoną :-) także jeszcze kilka dni. Choć według OM jutro będzie już donoszona a suwaczek wg usg mam ustawiony ;-)
Dziś gin powiedział, że mogę urodzić w każdej chwili, rozwarcia co prawda nie ma ale mała bardzo nisko i kazał przyjść za tydzień o ile dotrwamy :-) no i waży ok. 2600g także ponoć w normie.
a co tam u Ciebie kochana?
Ewel ja też po 20tc miałam takie potworne bóle i skurcze i twardnienia brzucha przez parę tyg. Może to taki okres ciąży po prostu.
Neta no jak będzie ten 37tc skończony to ciąża będzie uznana za donoszoną :-) także jeszcze kilka dni. Choć według OM jutro będzie już donoszona a suwaczek wg usg mam ustawiony ;-)
Dziś gin powiedział, że mogę urodzić w każdej chwili, rozwarcia co prawda nie ma ale mała bardzo nisko i kazał przyjść za tydzień o ile dotrwamy :-) no i waży ok. 2600g także ponoć w normie.
Bafinka
hej kochane wpadam tylko na chwilę.. ostatnio ciągle w biegu.. do tego te upały.
rozmaryn trzymam @
natka gratki udało się ciąża donoszona teraz tylko został łatwy poród
ja mam pyt do wszystkich które cosik się znają na testach owu.. robię je pierwszy cykl i nie wiem o co chodzi.. zaczęłam w 11dc i pojawił się lekki bladzioch i od tego dnia codziennie robię i choć są ciemniejsze to i tak jaśniejsze od testowej a to już 18dc!!! co prawda 2 dni są niemiarodajne bo bardzo dużo piłam i latałam do w-c do 15min czy to nie jest tak że ten hormon jest tylko przy owulacji i później go nie ma?? dodam ze szyjka najwyżej była w 16dc a dziś jest już niżej rozpulchniona....
rozmaryn trzymam @
natka gratki udało się ciąża donoszona teraz tylko został łatwy poród
ja mam pyt do wszystkich które cosik się znają na testach owu.. robię je pierwszy cykl i nie wiem o co chodzi.. zaczęłam w 11dc i pojawił się lekki bladzioch i od tego dnia codziennie robię i choć są ciemniejsze to i tak jaśniejsze od testowej a to już 18dc!!! co prawda 2 dni są niemiarodajne bo bardzo dużo piłam i latałam do w-c do 15min czy to nie jest tak że ten hormon jest tylko przy owulacji i później go nie ma?? dodam ze szyjka najwyżej była w 16dc a dziś jest już niżej rozpulchniona....
Neta81
No właśnie pamiętałam, że wg OM to jakoś wcześniejszy termin był u Ciebie Co tam u mnie... obecnie jestem w trakcie dni płodnych, coś tam było ale z uwagi na upał to powiem szczerze, że jakoś zapału nie ma do sexiku, ledwo się oddycha czasem. Na razie o tym nie myślę, czekam na urlop. 23 lipca nad polskie morze się wybieram, trzeba trochę się odstresować, zwłaszcza, że w pracy mnóstwo stresów było ostatnio a to raczej zaciążeniu nie sprzyja.
reklama
Bafinka a jakiej czułości masz te testy? Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że u niektórych kobiet testy o zbyt dużej czułości cały czas mogą bledziocha pokazywać ale szczegółów nie pamiętam, może dziewczyny inne coś pomogą :-)
Neta no to prawda, pogoda do niczego nie zachęca ostatnio... ale skoro coś było to nadzieja jest :-) i trzymam kciuki bo to na pewno nie zaszkodzi :-):-) super, że wyjazd niedługo się szykuje, odpoczynek na pewno się przyda, zwłaszcza jeśli praca taka stresująca...
Neta no to prawda, pogoda do niczego nie zachęca ostatnio... ale skoro coś było to nadzieja jest :-) i trzymam kciuki bo to na pewno nie zaszkodzi :-):-) super, że wyjazd niedługo się szykuje, odpoczynek na pewno się przyda, zwłaszcza jeśli praca taka stresująca...