reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witajcie Dziewczynki
U mnie nic nowego wiec czytam a piszę mało. Starania trwają ale jakoś wiary brak. Znów zbliża się termin @ wszystko jest normalnie (.)(.) nie bolą wiec kolejny cykl pewnie nieudany choć oczywiście od kilku dni biorę acard encorton i resztę leków.
Ewikewik....a jak u Ciebie? Kiedy jedziesz na inseminacje? My cały czas na polu walki. I coś strasznie długo te starania u mnie trwaja.
Rozmaryn...leć jutro rano na betę. Wtedy będziesz miała pewność.
Ania-kropla, bafinka, Marta, Chciejka i reszta...Was też pozdrawiam.
Michalina... Gratulacje!
Kamkaz... Odezwij się

zaraz mnie coś trafi normalnie!!!! coś mnie podkusiło i zrobiłam test ciążowy i jak robiłam to nic nie było ale po 5 minutach pojawiła się druga kreska a właściwie tylko cień cienia a właściwie tylko lekko różowy ślad, myślałam że mi się przewidziało (bo nawet aparat nie jest w stanie tego uchwycić) ale mój mąż zobaczył i potwierdził (bez mojej sugestii powiedział że coś tam jest) i już nie wiem czy to tylko jakiś błąd testu czy ciąża :wściekła/y::wściekła/y: może tylko się nakręcam. Muszę zluzować bo oszaleję!!
powiem Ci tak.. u mnie jak był negatywny to nigdy nie pojawiała się druga kreska.. ja też sugeruję olać testy i zrobić betę jutro i potem po 48h- trzymamy kciuki!!!

Doris fajnie że się odezwałaś.
U mnie ok. Dziś miałam ciężki dzień, cały czas na nogach i już ledwo żyje. Nawet kręgosłup mi się odezwał. No ale cóż trzeba jakoś to przetrwać. Jutro mam nadzieję że już będzie lepiej. Już nie mogę się doczekać wizyty a to dopiero za 3 tyg

Doris ja cały czas trzymam kciuki. Nie można tracić nadziei więc możliwe że ten cykl będzie udany

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
Doris kciuki co by nie przyszła&&&&
rozmaryn leć na betkę mi cienie nigdy na darmo nie wychodziły trzymam kciuki&&&&
kamkaz trochę poleniu**** bo teraz na to czas :)
u mnie na szczęście @ przyszła łaskawie więc jutro kierunek warszawa, jadę na badania do profesora. Swoją drogą już wiem że tylko niektóre zrobi jutro, reszta do umówienia na kolejny raz...
miłego dnia i czekam na wieści!!!

Do góry