reklama
Dziewczyny ja z pytaniem.
Od kilku dni mam ból w dole brzucha tak jak przy @ i promieniuje do pachwin i z tyłu na plecy trwa kilka minut jak sie położe to po 10-15 minutach przechodzi.
Myślałam,że to skurcze przepowiadające ale wyczytałam,że takie zaczynaja się na górze brzucha i przesuwają się w dół.
Już sama nie wiem,czy martwić się czy tak ma być.
Wizyta w czwartek dopiero.
Ja miałam takie bóle jak na @ jakieś 2 tygodnie temu..od razu poszam do lekarza i okazało się że szyjka jest ok tylko główka dzidzi mocno tam naciska..stąd ten dyskomfort. Dostałam luteinę na noc, magnez i nospę..no bo jednocześnie brzuch mi się cały napinał ciągle.. po 5 dniach brania leków przeszło i wszystko się uspokoiło..
Michalinko- masz rację.. wszystko zależy jakie usposobienie będzie mieć Max. Na razie opracowałam sobie taktykę..maluch w huście a ja zajmująca się Stellą;-).
U mnie bóle przeszły,tak jak pisałam po 15 minutach jak sie położyłam i byłam później jeszcze z mężem na spacerze i bóle sie nie powtorzyły.
Jesli jutro sie powtórzy to przejde sie do położnej.
Zapowiadają upały o nieeeeeee
Jesli jutro sie powtórzy to przejde sie do położnej.
Zapowiadają upały o nieeeeeee
ania_kropla
Fanka BB :)
witam się po przerwie...
Michalina śliczna córeczka, Weronika to ostatnio mój typ na imię...
Chciejka poczekaj na wyniki, nie ma się co nakręcać... wiem, że łatwo się mówi, ale chyba nikt ci nie sugerował tego zaśniadu...
U mnie bez zmian, poza tym, że cukrzyca rozkręca się na dobre i mimo że się staram, to ciągle zdarzają mi się podwyższone wyniki:-(
Michalina śliczna córeczka, Weronika to ostatnio mój typ na imię...
Chciejka poczekaj na wyniki, nie ma się co nakręcać... wiem, że łatwo się mówi, ale chyba nikt ci nie sugerował tego zaśniadu...
U mnie bez zmian, poza tym, że cukrzyca rozkręca się na dobre i mimo że się staram, to ciągle zdarzają mi się podwyższone wyniki:-(
martaha123
Witajcie po przerwie.
Chciejka ja krwawilam 2 może 3 dni i to nie jakoś mocno a po tygodniu przerwy jeszcze trochę plamilam a po 6 tygodniach kolejna @. Co do wyniku hist- pat nie ma co rozmyślać a już na pewno czytać. .. jakby faktycznie coś było nie tak to pewnie coś już by mówili. .. kciuki nieustanne
Ja czekam na @ bo miała być wczoraj... i nie ma nic na rzeczy nie ma bi zabezpieczalismy się zgodnie z zaleceniami. Chciałbym żeby już przyszła bo wtedy mogę jechać zacząć badania robić. ..
Chciejka ja krwawilam 2 może 3 dni i to nie jakoś mocno a po tygodniu przerwy jeszcze trochę plamilam a po 6 tygodniach kolejna @. Co do wyniku hist- pat nie ma co rozmyślać a już na pewno czytać. .. jakby faktycznie coś było nie tak to pewnie coś już by mówili. .. kciuki nieustanne
Ja czekam na @ bo miała być wczoraj... i nie ma nic na rzeczy nie ma bi zabezpieczalismy się zgodnie z zaleceniami. Chciałbym żeby już przyszła bo wtedy mogę jechać zacząć badania robić. ..
rozmaryn
1+1+1+1 :)
a u mnie@brak ale już czuję że nadejdzie bo brzuch pobolewa i piersi bolą a do tego w jelitach zrobiło się luźniej (nie śmiejcie się ja już tak mam że po ovu straszne zaparcia a przed okresem się rozluźnia) także czekam dzielnie na @ i zaczynamy nowy cykl
martaha123
Rozmaryn to czekaj grzecznie i do dzieła. Ja tez z jelitami tak mam i teraz jakby też miała nadejść więc łącze się w oczekiwaniu. ..
rozmaryn
1+1+1+1 :)
zaraz mnie coś trafi normalnie!!!! coś mnie podkusiło i zrobiłam test ciążowy i jak robiłam to nic nie było ale po 5 minutach pojawiła się druga kreska a właściwie tylko cień cienia a właściwie tylko lekko różowy ślad, myślałam że mi się przewidziało (bo nawet aparat nie jest w stanie tego uchwycić) ale mój mąż zobaczył i potwierdził (bez mojej sugestii powiedział że coś tam jest) i już nie wiem czy to tylko jakiś błąd testu czy ciąża może tylko się nakręcam. Muszę zluzować bo oszaleję!!
ania_kropla
Rozmaryn masz dwa wyjścia, powtórzyć test jutro lub iść na betę, u mnie takie cienie cienia, których nawet K nie widział, tylko ja, okazywały się ciążami, więc kciuki, aby i u ciebie tak było:-)
reklama
Bafinka
rozmaryn po 5 min ta druga kreseczka może być zafałszowana... powtórz test ja trzymam kciuki żeby jutro była od razu i zeby już nie było wątpliwości
ja myślę nad kupnem testów owu ale nigdy ich nie używałam i nie wiem jakie kupić jak je interpretować.. czy są one pewne.. co wy sądzicie???
ja myślę nad kupnem testów owu ale nigdy ich nie używałam i nie wiem jakie kupić jak je interpretować.. czy są one pewne.. co wy sądzicie???