Witajcie kochane
Ja pomału dochodzę do siebie po imprezie. Było super, ale tyle miałam roboty przed i po, że wczoraj już ledwo na nogach stałam
Wiecie co jest najgorsze? W tym cyklu wyjątkowo silne miałam objawy owulacji. Cieszyłam się tak bardzo, a tymczasem od wczoraj jestem chora
:-( Mam ropny katar i taki ból gardła, że szyją ruszać nie mogę. Chyba mi idzie na uszy i zatoki, czyli jak zawsze
Boję się, bo po tym, jak miałam tego wirusa z Kają, to taki moment nie jest najlepszym czasem na zajście w ciąże....ehhhh....
Kamkaz cieszę się,że u Ciebie troszkę spokojniej. Zobaczysz,że nim się obejrzysz utulisz swojego skarbeńka
Kochana, jeśli w tym cyklu mi nie wyjdzie, to od kolejnego dołączę wiesiołka, bo właśnie czytałam,że ma dobry wpływ na śluz. Mam wrażenie,że odkąd piję magnez z wit b, to jest go jeszcze mnie, no ale zobaczę. Poczytam jeszcze o gujazylu. Dziękuję za radę
Natka takie badania mimo wszystko warto powtórzyć. Chociażby,żeby się upewnić,że to nic mega poważnego ;-) Jak się czujesz teraz? lepiej już?
Ania2611 ale masz talent! Śliczny ten rożek
Podziwiam Cię kochana, bo ja nie mam za grosz talentu do szycia
A takie ręcznie robione rzeczy są na wagę złota. Super! :-) Co teraz szyjesz?
Dzięki za fluidki
Joawa te tabletki na mdłości na prawdę pomagają? Pytam z ciekawości, bo ja miałam straszne w każdej ciąży i wszyscy mi mówili,że nie ma nic co pomoże
Chciejka kochana, strasznie Ci współczuję tych nerwów! Powiedz, pamiętasz kiedy w tym ostatnim cyklu miałaś owulację? Ja mimo wszystko bym odczekała to następnego tygodnia, żeby serduszko już ładnie biło, no i lekarze mają rację...lepiej nie ingerować za bardzo
Ponoć,żeby podnieść progesteron, to trzeba brać go bardzo duże dawki i najlepsza w ciąży jest jednak luteina dopochwowa. Trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie!
Daj znać jak beta.
Sysiq uff.....jak dobrze,że lepiej u Ciebie! Oby nigdy więcej takich akcji. Mam nadzieję,że w domku już wszyscy zdrowi
Bafinko oj zazdroszczę Ci tego śluzu
Ja zazwyczaj z tych bardziej suchych, ale teraz to już kompletna sahara
Dobrze,że istnieją na rynku żele wspomagające
Jeśli dobrze kojarzę, to wiesiołek bierzemy tylko w I fazie do owulacji ;-)
Marcepanku jak samopoczucie? Poczęstuje się fluidkami
:-)
Colly a Ty?
Ania_kropla napisz i Ty czy wszystko ok
Bluecaat spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dla Twojej córeczki
:-) Jak po imprezce?
Rozmaryn super, że @ przyszedł, bo to znaczy,że wszystko wraca do normy i będzie można działać niebawem
Doris u mnie do terminu @ też ok 8 dni, także trzymam kciuki za nas obie i cieszę się, że mam towarzyszkę :-)
Duda przytulam i zapewniam,że z czasem będzie Ci lżej oddychać
Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie i uciekam do dzieci, bo słyszę,że wstały. Miłego dnia kochane!