reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych ciąż, ja muszę czekać i ogólnie po moim przeżyciu boję się bardzo. Jak Was czytam to łzy mi w oczach stoja
ze tyle osób walczy o dzieci. Ja pracuję w MOPS i tyle dziewczyny płacze znowu jest w ciąży...dlaczego tak jest. Ostatnio koleżanka powiedziała że zazdrości mi tych 9mc ze kiedyś spotkam swoja córkę ale ja chce ja tu i teraz.

reklama
Witajcie kochane :happy:

Ja pomału dochodzę do siebie po imprezie. Było super, ale tyle miałam roboty przed i po, że wczoraj już ledwo na nogach stałam :-p Wiecie co jest najgorsze? W tym cyklu wyjątkowo silne miałam objawy owulacji. Cieszyłam się tak bardzo, a tymczasem od wczoraj jestem chora :confused2::-( Mam ropny katar i taki ból gardła, że szyją ruszać nie mogę. Chyba mi idzie na uszy i zatoki, czyli jak zawsze :no: Boję się, bo po tym, jak miałam tego wirusa z Kają, to taki moment nie jest najlepszym czasem na zajście w ciąże....ehhhh....

Kamkaz cieszę się,że u Ciebie troszkę spokojniej. Zobaczysz,że nim się obejrzysz utulisz swojego skarbeńka :tak: Kochana, jeśli w tym cyklu mi nie wyjdzie, to od kolejnego dołączę wiesiołka, bo właśnie czytałam,że ma dobry wpływ na śluz. Mam wrażenie,że odkąd piję magnez z wit b, to jest go jeszcze mnie, no ale zobaczę. Poczytam jeszcze o gujazylu. Dziękuję za radę :happy:

Natka takie badania mimo wszystko warto powtórzyć. Chociażby,żeby się upewnić,że to nic mega poważnego ;-) Jak się czujesz teraz? lepiej już? :happy:

Ania2611 ale masz talent! Śliczny ten rożek :tak: Podziwiam Cię kochana, bo ja nie mam za grosz talentu do szycia :-p A takie ręcznie robione rzeczy są na wagę złota. Super! :-) Co teraz szyjesz? :happy: Dzięki za fluidki :tak:

Joawa te tabletki na mdłości na prawdę pomagają? Pytam z ciekawości, bo ja miałam straszne w każdej ciąży i wszyscy mi mówili,że nie ma nic co pomoże :eek:

Chciejka kochana, strasznie Ci współczuję tych nerwów! Powiedz, pamiętasz kiedy w tym ostatnim cyklu miałaś owulację? Ja mimo wszystko bym odczekała to następnego tygodnia, żeby serduszko już ładnie biło, no i lekarze mają rację...lepiej nie ingerować za bardzo :sorry: Ponoć,żeby podnieść progesteron, to trzeba brać go bardzo duże dawki i najlepsza w ciąży jest jednak luteina dopochwowa. Trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie! :happy: Daj znać jak beta.

Sysiq uff.....jak dobrze,że lepiej u Ciebie! Oby nigdy więcej takich akcji. Mam nadzieję,że w domku już wszyscy zdrowi :happy:

Bafinko oj zazdroszczę Ci tego śluzu :-p Ja zazwyczaj z tych bardziej suchych, ale teraz to już kompletna sahara :-D Dobrze,że istnieją na rynku żele wspomagające :cool2: Jeśli dobrze kojarzę, to wiesiołek bierzemy tylko w I fazie do owulacji ;-)

Marcepanku
jak samopoczucie? Poczęstuje się fluidkami :-p:-)

Colly a Ty? Ania_kropla napisz i Ty czy wszystko ok :happy:

Bluecaat spóźnione, ale bardzo szczere życzenia dla Twojej córeczki :tak::-) Jak po imprezce?

Rozmaryn super, że @ przyszedł, bo to znaczy,że wszystko wraca do normy i będzie można działać niebawem :happy:

Doris u mnie do terminu @ też ok 8 dni, także trzymam kciuki za nas obie i cieszę się, że mam towarzyszkę :-)

Duda przytulam i zapewniam,że z czasem będzie Ci lżej oddychać :sorry:

Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie i uciekam do dzieci, bo słyszę,że wstały. Miłego dnia kochane!

Magda, pomagają, dzisiaj o 5 rano obudziły mnie straszne mdłości, myślałam, że zaraz zacznę wymiotować, wzięłam tabletkę i przeszły, nie działają cały dzień ale rano jest najgorzej i w sumie o to chodzi.
Dużo zdrowia dla Ciebie kochana :*
Nieustannie wysyłam fluidki ciążowe &&&&&&&&

Dziewczyny ja nie stresuje się, serduszkiem, ale tym, że nie ma jeszcze pęcherzyka zoltkowego. .a bez tego nic nie będzie. .

Magda dużo zdrówka kochana, oby szybko przeszło.

Bafinko, jak twoje starania?

Bafinko dziękuję, kciuki nadal trzymajcie. Dziś na 16:45 idę do lekarza. ..

Fluidki będę rozsiewac codziennie, jeżeli jest dobrze. ..I pojadę do Częstochowy, podziękować za ten mały cud. .oby było ok..

Duda jak mozna płakać ze jest sie w ciazy. To one nie wiedza skąd sie dzieci biorą? To właśnie zycie ,pijacy i inna patologia ma dzieci zdrowe i ciaze bez problemów. Do tego mnożą sie jak króliki. A człowiek ma warunki chęci i wszystko ,a i tak ciagle pod górkę.

Magda ale choróbsko mogło by zaszkodzić chyba jak dzidziuś by już był. Moze nie jest jeszcze stracone? Łykaj co się da i zdrowiej szybko. Powiem szczerze ,że ja też teraz wątpiłam i byłam już skłonna zalać smutki ,ale pokusiło i zrobiłam ponownie test. A tu psikus dwie kreski.

Joawa1985 niech mdli na zdrowie dzidzi ;)

Bafinka działaj działaj ;)

Chciejka trzymam dalej && musi być dobrze

Dosyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~

Joawa dobrze wiedzieć, że takie tabsy są ;-)

Chciejko śliczna beta! Musi być dobrze kochana :tak:

Bafinko owocnych przytulanek życzę :-p

Marcepanku jestem 5 dpo, więc teoretycznie jak zaskoczyłam, to wiesz....wiem, wiem...paranoja, ale jednak po ostatnich przejściach jest obawa :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Chciejka beta piękna, czekamy na wieści po wizycie....
Magda ostatnio kilka dziewczyn przeziębiło się na kilka dni przed dodatnim testem, może to znak....

Kamkaz cieszę się, że u ciebie ok i oby tak dalej....

PaniKovalowa co u ciebie???

A u nas... Mąż ma dzisiaj urodziny, ale mała imprezka była wczoraj.... Mój brzuch już nie pozostawia wątpliwości, że jest ciążowy, więc chcę, czy nie, każdy kto mnie widzi, już wie. A ja powoli zaczynam mówić o dziecku które będzie, a nie które może być jeśli się coś nie spi***y....
W środę wizyta połówkowa u mojego gina, a za tydzień w poniedziałek 3D... wtedy płeć się potwierdzi i będę mogła powoli zacząć uzupełniać wyprawkę, bo części rzeczy po Kindze się pozbyliśmy, a część oddaliśmy, bo były pożyczone...

Staraczki odzywajcie się częściej, bo to staraczkowy wątek.... To mnie się wydaje, że może czas pojawić się na październikówkach... Colly wybierasz się, czy może już tam jesteś???

Do góry