reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

chciejka w szpitalu u mnie laboratorium jest czynne do 20 może i u ciebie tak jest??? nie martw sie to bardzo ważne żebyś zachowała spokój,,,&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte

marcepanek u mnie to dopiero początek cyklu ale skakałabym pod niebiosa gdyby to był cykl z fasolką..... u mnie w pracy tak cisną na wyniki że nie wiem jak długo jeszcze nerwowo wytrzymam....

reklama
Bafinka && za owocny
Chciejka no właśnie moze jakieś prywatne albo najlepiej podzwonić? Najgorszy jest ten stres ,a dla świetego spokoju to warto zrobić. Albo tez prywatnie inny Gin z lepszym sprzętem? Wiem jak to brzmi ;) ale właśnie jedni maja super USG a inni to chyba pierwsze jakie wynaleziono :)

Chciejka, czekaj cierpliwie, choć wiem, że to bardzo trudne, na pewno serduszko się pojawi, trzymam mocno &&&&&&&&&
Bafinka, Tobie przesyłam fluidki ciążowe &&&&&&&&&&&
sysiq, super, że u Ciebie wszystko ok :)
Ania, rożek cudny, zazdroszczę zdolności:) ja beztalencie w tej kwestii:D

Ostatnia edycja:
Marcepanek dziękuję... czuję się w miarę dobrze. Tzn troszkę lewa strona brzucha mnie pobolewa po zastrzykach, już 3 mam za sobą, ale to tylko te miejsca pobolewają, co było kłucie. Poza tym kontroluję cały czas czy krwawienie lub plamienie się pojawiło, ale narazie cisza i z tego się bardzo cieszę. Dziś przyznam się, nie poleżałam zbyt długo, bo rano przyszła sąsiadka i robiła mojej siostrze ciasto na jutrzejszą imprezę więc grzecznie sobie z nią siedziałam, ale za to zaraz idę się położyć bo już padam. Spać spać i jeszcze raz spać. Teraz mam wielką nutkę do spania ehhh... nigdy tak nie miałam

Chciejka jeśli chcesz się uspokoić to skocz jutro do laboratorium na betę. Prywatne laboratorium będą w soboty otwarte no i przede wszystkim w szpitalach laboratoria też działają, więc naprawdę warto. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

bluecaat wszystkiego najlepszego dla córci, przede wszystkim zdrowia, miłości ma pod dostatkiem od was:-).

Czytałam, że beta też rośnie przy pustym jaju plodowym. .Moje laboratorium dziś nieczynne. Musiałabym jechac z 60 km i podobno lepiej robić w jednym.głupia już jestem. Niestety nie mam dobrych przeczuc. .

Chciejka czekaj cierpliwie, choć doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że to nie jest łatwe. Nie martw się na zapas, spróbuj się uspokoić, zająć czymś żeby tyle o tym wszystkim nie myśleć. Wierzę, że wszystko dobrze się skończy bo naprawdę to jest u Ciebie bardzo wczesny etap i serduszka po prostu jeszcze może nie być. Trzymamy kciuki!

Bluecaat wszystkiego najlepszego dla córci!

Kamkaz super, że nie ma plamienia ani krwawienia! Skoro już trzy zastrzyki za Tobą to pewnie już się nie pojawi bo progesteron poszedł w górę:tak: a senność to powiem Ci szczerze też dobry znak bo ta senność w pierwszym trymestrze właśnie jest spowodowana wysokim poziomem progesteronu także musi być dobrze :-)

reklama
Do góry