reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Colly to ciągnięcie w pierwszym trymestrze to normalne, spokojnie :-)
Co do mnie to wizyta za 2 tygodnie.. a Ty kiedy masz?

Magda ja słucham serduszka od 13tc, dopiero wtedy kupiłam detektor i muszę przyznać, że to był jeden z lepszych zakupów i cieszę się, że się jednak zdecydowałam na jego zakupienie:-)

Rurka o jak super, że to już :-):-) trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i z niecierpliwością czekam na wieści jak Mała będzie już z Wami :tak:

rurka powodzenia :))) lada chwila malutka będzie z Wami!
Agaawa za Was też ogromne kciuki!!! Niech mały uparciuszek już wyskakuje :) chyba, że zmówiłyście się z rurką i już coś się dzieje :)

powodzenia kochane! :)

Rurkaoby szybko i bezboleśnie (prawie, na tyle ile to możliwe) a moze Lili już cycusia ssie?
Agaawa &&& oby i u Ciebie dziś się zaczęło. Niech M porozmawia do brzuszka, że lepiej po dobroci, po co mają Go wyganiać.

reklama
Do góry