reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Colly :-Dcieszę się że wszystko w porządku

ewik----------------------------------specjalnie dla Ciebie!

agawa właśnie pokaż domek Piotrusia w ostatnim etapie wzrostu:) pewnie zechce wyjść w najmniej oczekiwanym momencie:)

Ja nie czuje jeszcze ruchów już nie mogę się doczekać, nie wiem jak się ma mój Skarb, martwię się, staram się coś robić cały czas żeby nie myśleć, do wizyty jeszcze 10 dni, ech tak już chyba do końca będzie z tym lękiem.

Całe szczęście dziś piękny słoneczny dzień się zapowiada u mnie, zaraz lecę na miasto:)

Miłego dnia Babeczki

reklama
Agawa no teraz to już nie znasz dnia ani godziny :) w każdej chwili może się zacząć :D

Natka no tak myśle o tym endokrynologu i chyba najpierw zrobie te ft4 sama a później pójdę do lekarza prywatnie. Na nfz pewnie długie terminy a kurcze nie mam kasy żeby płacić za wizyte na której nic się nie dowiem.
Tymbardziej że mój lekarz zachęcał mnie żebym poszła na usg te w 12 tygodniu gdzieś na sprzęt 3d bo to fajna pamiątka, a to też nie mały wydatek :(

Marcepanek zapraszamy, zapraszamy :)

Ewel no jasne że będziesz w ciąży. Może dzięki tej luteinie już niedługo :)

Colly ja nigdy nie byłam u endo na nfz więc pojęcia nie mam jak długo się czeka. Ja jeżdżę prywatnie, a teraz w ciąży to muszę co 2 miesiące więc zawsze jakieś wydatki. Jedyny plus to właśnie to, że ja 3d mam w ramach wizyt u mojego gina także ten dodatkowy koszt mi odchodzi:-)

Ania
mam nadzieję, że szybko Ci przeleci te 10 dni. A z maleństwem na pewno wszystko ok:tak:

Ewel trzymam kciuki:-)

Rurka
a jak tam u Ciebie na tej końcóweczce?:-)

Dziękuje za miłe przyjęcie mnie.
Co tu dużo mowić...za dwa tyg miałam termin porodu. Choc minęło prawie pół roku tym razem jest ciężej. Bo to nie pierwszy raz...
Obecnie kończę trzeci cykl i szczerze oczekuje @ bo ciąży się nie spodziewam. Poprzednia była cudem...
Najgorsze ,że moje ciało ponownie daje mi złudną nadzieje ,że może się udało. Ból piersi ,kłucie jajników a wszystko po to by znów się rozczarować.
Obecnie 25dc z wielka niewiadomą ile będzie trwał.
Co by nie było cudu się nie spodziewam.

ojj natka... zrzędzę jak stara baba dlatego się nie odzywam... ogólnie ... wyglądam i czuję się jak czołg... skurcze mnie męczą... ale są nieregularne i bezowocne... ból spojenia jest nie do opisania a od wczoraj doszedł ból brzucha jak na @, jajników i miednicy...

jestem mega szczęśliwa i niecierpliwie czekam na dzień w którym przytulę mój mały WIELKI CUD

ale szczerze mam już dosyć tego pięknego stanu :-D:-D:-D

dziewczyny ja was podczytuję... ale nie mam weny odpisywać... przepraszam za to..
trzymam za was wszystkie kciuki bardzo bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!

Natka, Colly super, że wizyty udane...
Ja najbliższą mam 11.03. To będzie skończony 9 tydz. M będzie miał drugą zmianę, spróbuję go namówić na wspólną wizytę.
Ujawniłam się w pracy. Wprawdzie to ciągle wczesna ciąża, ale jak wspominałam kiedyś, pracuję z materiałem potencjalnie zakaźnym i nie chcę dłużej ryzykować. Od wtorku przechodzę do papierów tudzież komputera.
Colly twoje tsh nie jest jeszcze takie złe, ale dalsze badania jak najbardziej wskazane. Te normy niby dla pierwszego trymestru powinni jak najszybciej poprawić w labie a nie wprowadzać ludzi w błąd. Kobiety w ciąży powinny mieć tsh poniżej 2,5, najlepiej w okolicach 1,0. A tą glukozę robiłaś?? bo jestem ciekawa...
Ja w poniedziałek idę robić badania, gin przypomniał o byciu na czczo (jakbym nie wiedziała), żeby mnie niepotrzebnie po diabetologach nie ciągać. A ja na to, że to i tak mnie czeka, bo cukrzycę ciążową miałam...

reklama
Do góry