reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hop, hop, czy w UK ktoś nas podczytuje? Ta osoba wie, że pytam o nią :) Skrobnij choć słówko, jesteśmy tu i pomożemy, jakby co. Pozdrawiam

reklama
Colly Natka super że wizyty się udały. Cieszę się bardzo:-)
Agaawa widzę, że synusiowi jeszcze dobrze w brzuszku u mamy, ale pewnie juz niedługo zabraknie mu miejsca i będzie chciał przyjść na świat. Gdybyś chciała troszkę swojego Synusia rozruszać to polecam chodzenie po schodach w dużych ilościach no i okna, ale wnioskuję, że okna masz już umyte;-). Tak więc życzę szczęśliwego rozwiązania i chętnie przywitamy nowego członka na świecie:tak:

Agawa pokaż no Piotrusia w willi :)
Natka, Colly super te Wasze wizyty.
Ania_Beata ja nie miałam zabiegów i Aniołki nie mają grobów. Tzn mają w moim sercu. Nie rozkminiaj za dużo czy dobrze czy źle zrobiłaś. Najważniejsze to pamiętać. Ściskam

Colly super, że wszystko jest dobrze! A zresztą-przecież nie mogło być inaczej :tak::tak: fajnie, że narzeczony tak zareagował, przynajmniej na pewno nie masz już wątpliwości, że to dobra decyzja, że pozwoliłaś mu iść razem z Tobą;-)
co to tsh to ono może być niższe gdy beta jest duża (w sensie, że poziom hcg może obniżyć poziom tsh), przejdź się faktycznie do endokrynologa, skieruje Cię jeszcze na ft4 i będziesz wiedziała czy czasem się coś nie dzieje.

Agaawa
synuś czeka może do tego ładnego terminu 03.03 :-D a tak poważnie, to pewnie już tylko kwestia dni, na pewno jest Ci coraz ciężej ale czego się nie robi, by w końcu zobaczyć swoje upragnione maleństwo:tak:

Colly bardzo się cieszę z twojego szczęścia... Dałaś mi nadzieję kolejna że mogę być w ciąży i bede widziała.jak Ty nóżki rączki;) dbaj o siebie

reklama
A swoją drogą to nasz drugi cykl starań.... Biorę luteine może się prędzej uda tak pragnę maleństwa.... Jak.każda z nas zapewne miłej sb wszystkim;)))

Do góry