reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hop, hop, czy w UK ktoś nas podczytuje? Ta osoba wie, że pytam o nią :) Skrobnij choć słówko, jesteśmy tu i pomożemy, jakby co. Pozdrawiam

reklama
Colly Natka super że wizyty się udały. Cieszę się bardzo:-)
Agaawa widzę, że synusiowi jeszcze dobrze w brzuszku u mamy, ale pewnie juz niedługo zabraknie mu miejsca i będzie chciał przyjść na świat. Gdybyś chciała troszkę swojego Synusia rozruszać to polecam chodzenie po schodach w dużych ilościach no i okna, ale wnioskuję, że okna masz już umyte;-). Tak więc życzę szczęśliwego rozwiązania i chętnie przywitamy nowego członka na świecie:tak:

Agawa pokaż no Piotrusia w willi :)
Natka, Colly super te Wasze wizyty.
Ania_Beata ja nie miałam zabiegów i Aniołki nie mają grobów. Tzn mają w moim sercu. Nie rozkminiaj za dużo czy dobrze czy źle zrobiłaś. Najważniejsze to pamiętać. Ściskam

Colly super, że wszystko jest dobrze! A zresztą-przecież nie mogło być inaczej :tak::tak: fajnie, że narzeczony tak zareagował, przynajmniej na pewno nie masz już wątpliwości, że to dobra decyzja, że pozwoliłaś mu iść razem z Tobą;-)
co to tsh to ono może być niższe gdy beta jest duża (w sensie, że poziom hcg może obniżyć poziom tsh), przejdź się faktycznie do endokrynologa, skieruje Cię jeszcze na ft4 i będziesz wiedziała czy czasem się coś nie dzieje.

Agaawa
synuś czeka może do tego ładnego terminu 03.03 :-D a tak poważnie, to pewnie już tylko kwestia dni, na pewno jest Ci coraz ciężej ale czego się nie robi, by w końcu zobaczyć swoje upragnione maleństwo:tak:

Colly bardzo się cieszę z twojego szczęścia... Dałaś mi nadzieję kolejna że mogę być w ciąży i bede widziała.jak Ty nóżki rączki;) dbaj o siebie

reklama
A swoją drogą to nasz drugi cykl starań.... Biorę luteine może się prędzej uda tak pragnę maleństwa.... Jak.każda z nas zapewne miłej sb wszystkim;)))

Do góry