reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Michalina dużo zdrówka dla Was i siły, Michalina jesteś silna babka, ogromne buziaki dla Was.......a Twój suwak to mknie jak szalony:-D a Maleństwo w brzuszku śliczne, choć długo musiałam patrzeć żeby dostrzec twarzyczkę na zdjęciu:-)

Michalina, wow ale fotka :)

Ewel Ty tam działaj, trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny ale ja mam glupie sny po nocach. Masakra jakas.

Bafinka nie wiem czy była he testów nie robiłam owu bo mnie stresuja ale chyba była.owu a przeczuc nie mam żadnych nie chce się łudzić ...wolę mieć miła niespodzianke

Agawa zrobilas mi poranna gimnastyke ;) piękny brzuszek, ciekawa jestem komu go oddasz. :)

Ewel ja też byłam pewna że już po owulacji :p a tu mam już 3cm dzidzki w brzuchu :p

Agawa, Rurka - powodzenia! Normalnie nie wierzę, że już czas na Was. I nie wierzęp, że mój Cud ma już prawie 3 miesiące.
Magda, Martoocha, Michalinka, Izka- ktośjeszcze w drugiej ciąży z małym szkrabem w domu? Dziewczyny, jak Wy sobie radzicie w drugiej ciąży, jak godzicie opiekę nad dzieckiem z ciążą? Jak się czujecie? Co z noszeniem dziecka?
A są Dziewczyny, które przez to przeszły? Na początku jak sobie radziłyście? Ja sobie tego nie wyobrażam, bo Wojtuś zajmuje cały mój czas, a gdyby był drugi chodzący już szkrab, to chyba musiałabym się jakoś rozdwoić...

Małgonia ja pracuję, a Zosia w żłobku :) Czuję się świetnie, o wiele lepiej niż ostatnio. Trochę ją noszę, ale ona już w większości sama się porusza. Wojtuś jest jeszcze malutki , zobaczysz - potem to się zmieni.

reklama
Agaawa wow! Śliczny brzuszek:tak::tak: i termin praktycznie zaraz... ciekawe czy Piotruś wybierze taką ładną datę i się jutro zdecyduje :-) trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie :-)

Colly głupie sny to ja też mam ;-) ponoć to częste w ciąży ;-)

Do góry