Ania dzisiaj mialam tylko usg,w pt wizyta. Widac juz bylo pikajace serducho,ale Kropka malutka,wiec nie sluchalam tylko ogladalam. Z USG 3 dni mlodsze niz z OM. Poplakalam sie jak glupia jak pani dr powiedziala,ze jest ok a Ty ktory tc? Mi z Zosia peklo naczynko w szyjce i mialam lekkie,jednodniowe plamienie.
reklama
ania_kropla
Fanka BB :)
Magda jutro zaczynam 7 tydzień wg OM. Też mam nadzieję usłyszeć serduszko...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dziewczynki czy któraś ma może kwas foliowy 5 mg do sprzedania? Podobno można brać już w 2 połowie cyklu a ta dawka jest tylko na receptę a do gina mi jakoś ostatnio nie po drodze.
Chętnie odkupię
Chętnie odkupię
malgonia1
Fanka BB :)
Ale mam zaległości
A tu tyle się dzieje!
Sysiq, wzięłaś jednak mój brzusio!!!!!!! Tak jak miało być! Ciaża może łatwa nie była, ale mój Wojtulek jest grzecznym, silnym, zdrowym chłopczykiem, cudownym, kochanym. To niewyobrażalne było dla mnie jak można tak kochać takie Maleństwo.
Magda - ale super! Pamietam jak z Zosią walczyłaś cykl za cyklem, a tu tak szybko się udało.Gratuluję!
Agawa Ty już tuż tuż. Duży chłopak, ale dasz radę.
Ania - u Ciebie tak zasuwa suwaczek.
Chciałabym każdej z osobna odpisać, ale to nierealne.
Staraczki, Ciężarówki- kciuki trzmam i życzę powodzenia!
Pietrusiu, niech Ci Bóg da siłę, Tobie i Mężowi. Tyle cierpienia, niech pomoże przejść przez te trudne chwile...Niech da siłę na walkę o cud Rodzicielstwa i obdarzy Was tym o czym najbardziej marzycie.
A tu tyle się dzieje!
Sysiq, wzięłaś jednak mój brzusio!!!!!!! Tak jak miało być! Ciaża może łatwa nie była, ale mój Wojtulek jest grzecznym, silnym, zdrowym chłopczykiem, cudownym, kochanym. To niewyobrażalne było dla mnie jak można tak kochać takie Maleństwo.
Magda - ale super! Pamietam jak z Zosią walczyłaś cykl za cyklem, a tu tak szybko się udało.Gratuluję!
Agawa Ty już tuż tuż. Duży chłopak, ale dasz radę.
Ania - u Ciebie tak zasuwa suwaczek.
Chciałabym każdej z osobna odpisać, ale to nierealne.
Staraczki, Ciężarówki- kciuki trzmam i życzę powodzenia!
Pietrusiu, niech Ci Bóg da siłę, Tobie i Mężowi. Tyle cierpienia, niech pomoże przejść przez te trudne chwile...Niech da siłę na walkę o cud Rodzicielstwa i obdarzy Was tym o czym najbardziej marzycie.
reklama
Ania trzymam kciuki za serduszko i czekam na relację!
Malgonia dokładnie! Teraz w listopadzie stwierdziliśmy,że jak będzie to będzie i w styczniowym cyklu zaskoczyło. Oczywiście w momencie, gdy dostałam świetną ofertę pracy
Malgonia dokładnie! Teraz w listopadzie stwierdziliśmy,że jak będzie to będzie i w styczniowym cyklu zaskoczyło. Oczywiście w momencie, gdy dostałam świetną ofertę pracy