reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Galwaygirl Nie zniknę juz :-) będę pisać na bieżąco. W piątek juz zjeżdżam do PL myśle ze w poniedziałek uda mi się wcisnąć do mojego gin. Tez jestem ciekawa który to tydzień!! Wracam do Polski teraz na badania pózniej będę zjeżdżać na wizyty jeśli bedzie wszystko okej a następnie przy końcówce juz wracamy razem na stałe.

Za wszystkie Was trzymam kciuki!!! Nie ma nic niemożliwego :-)

Buźki

reklama
Luxu jak to tampon zmarnowany? to dostałaś czy nie okres? tak czy siak &&&&& trzymam :tak:

Agawaa jak tam??????????

U mnie wszystkie skurcze się wyciszyły.... a wcześniej miałam tak często... w poniedziałek wizyta :tak:

Kciukamy za testowanko ;) ja bym do jutra nie wytrzymała ;p

czy któraś z Was ma problemy ze spaniem? ja zasypiam szybko ale często się przebudzam albo budzę się w środku nocy i koniec snu.. i jeszcze mój M. zaczął chrapac..:confused2:.

Luxorius zostaw te tampony:-D, lepiej test zrób. &&&&&

martocha ja też mam problem ze spaniem, jak się przebudze w nocy to już ciężko mi zasnąć.
Dlaczego suwaczka ciazowego nie masz, wklej bom ciekawa który to już tydzień u Ciebie:-)

Ja od dwóch dni martwię się o u mego Dziecia, nie czuje jeszcze ruchów, wizyta dopiero za 3 tyg a serduszka wciąż nie mogę znaleźć tym detektorem:/

Ostatnia edycja:
reklama
Luxuorius podziwiam, że jeszcze wytrzymujesz z testowaniem:-)

Sysiq fajnie, że już od nas nie znikasz:tak:

Ania spokojnie, to że nie możesz znaleźć serduszka nie znaczy że coś jest nie tak. Ja wczoraj też szukałam długo (niecałe 10 min, a zwykle znajdowałam prawie od razu) i na dodatek dosłownie po kilku sekundach dzidzi mi uciekło i już nie udało mi się znaleźć tętna. Także spokojnie, myślę że to kwestia wprawy-jak za pierwszym razem znajdziesz to później mniej więcej będziesz wiedziała gdzie szukać i pójdzie zdecydowanie łatwiej.

Martoocha mi też się zdarzały takie problemy ze snem. Teraz w ostatnich dniach trochę się poprawiło (odpukać ;-))

Do góry