reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Chciejka32 teraz wymaz miałam pobierany z kanału szyjki więc tak nie typowo. Cytologie miałam robioną w lipcu i było ok. Ogólnie było to podobne badanie do cytologii. Na specjalnej pałeczce miałam pobrany wymaz i tę pałeczkę zanosiłam do laboratorium. Wymaz z pochwy mam ok, tylko ta cholerna szyjka. Pewnie stąd podejrzenie właśnie niewydolności szyjki. Jutro od rana jadę do laboratorium z moczem mojego męża na badanie ogólne i z posiewem, bo pewnie też będzie miał to cholerstwo

reklama
Cześć Dziewczynki!

galway wizyte mam w poniedziałek, ale nic nie zapowiada wielkiego dnia. I dzisiaj przyszła kurierem zakupiona posciel, juz wyprana suszy sie na suszarce:)) biedaku Ty to nawet najeść sie w dobrej restauracji nie możesz, ale to juz niedługo. Na pociechę - ja tez nie będę mogła za chwilkę.

Rurka ochrzaniam Cie! Juz sie martwić zaczelam. Napisz swoj nr telefonu na prw i czasem naskrob jakiegos smsa. W końcu jestesmy we dwie marcowki!

ja dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam pampersy i dady, wkładki laktacyjne, i .... Sexi biustonosz do karmienia. Mowię serio. Były szmaciane, ale straszne, wiec kupiłam piekny koronkowy z firmy Alles z odpinanymi miseczkami usztywniany. Uwaga! W rozmiarze 75E! No ładnie to poszło z B na E! Szok! Ale mam piekne cycki! W Walentynki bedziemy sie bzykac od rana - ciaZa donszona, czas na wywoływanie:)) i chciałam jeszcze jakaś restauracje zarezerwować, bo pewnie miejsc nie bedzie.

Sorry ze tak tylko o sobie, ale ciesze sie i chciałam Was dobrym humorem zarazić. Wierze, ze u Was tez bedzie pieknie i spełnia sie wszystkie Wasze marzenia - te wielkie i malutkie.

Agaawa błagamy Cię o więcej takich postów z Twoim dobrym humorkiem. Mam nadzieję, że przejdzie ten dobry humor również i na nas. A w walentynki życzymy mega przyjemności:-)

Izka super beta a będzie jeszcze lepsza :tak:

Super wieści z samego rana.

ps. Rurka pozdrawiamy Was jeszcze w dwupaku:-D

Hej babki.Ja byłam rano na pobraniu krwi i juz je odebrałam internetowo. Oczywiście nigdy nie może być dobrze. CRP za wysokie i za wysokie monocyty norma do 10 , a ja mam 12,1 .Ludze się, że to przez tą grypę zoladkowa , ale czy mam rację? Może jutro czegoś się dowiem na wizycie u gina.Cholerka zawsze coś. Do kina też 14 nie idziemy, bo miejsca takie sobie. Idziemy 17 , bilety juz kupione.któraś z was pytała czy na greya, tak na Greya :)

ja też na Grey sie wybieram.. bilety już 2 tyg temu kupiłam.. a i tak już prawie wszystkie miejsca były zajęte my idziemy jutro na 18;) o ile dojedziemy.. co się okazało teraz w poniedziałek moja mama dostała sie do sanatorium i nie ma kto jej zawieść więc zawiozę ją ja aż za Wrocław... prawie 400 km w jedną str! wyjeżdżam o 3 żeby na 18 zdążyć:)

Dziewczyny jeszcze robiłam betę, bo tak kazał mi lekarz i wyszło < 0,100 czy nie powinno być 0 ?. Martwię się, ze jeszcze coś tam zostało.

Cześć Kochane!
Widzę, że plany walentynkowe są... :)

Agaawa u CIebie już końcóweczka, więc masz rację - poszalejcie :) ale rozmiar stanika piękny :-) mi zminił się tylko w ciąży z B na C, a i tak byłam nimi zachwycona :)

Izka jaka beta!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!! gratuluję :)

reklama
Ania_kropla fajnie, że nie męczą się mdłości i nudności:-)

Kamkaz no to faktycznie, taki wynik progesteronu rzeczywiście wskazuje, że owulacji nie było. Czyli leczenie możecie zaczynać. A czy lekarka mówiła ile mniej więcej może taka kuracja trwać? Nie myśl tak, że mogłaś sprawdzić to wcześniej.. to tak niestety nie jest, nie da się w ciąży zbadać wszystkiego, przewidzieć takich rzeczy... tym bardziej, że nie dawało to Tobie żadnych objawów...

Agaawa super, że humorek tak dopisuje:tak: zarażaj nas taką pozytywną energią, to i nam się przyda:-D:tak::tak:

Izka jednak robiłaś betę? :-) super wynik! Jeszcze raz gratuluję:tak:

Bafinka to trochę km do zrobienia masz:-) dobrze, że pogoda się poprawiła bo i drogi lepsze więc przyjemniej i bezpieczniej będzie Ci się jechało:-)

Chciejka wynik jak najbardziej prawidłowy-rzadko które lab ma normy równe 0, zazwyczaj minimum stanowi albo <0,1 albo nawet <1 (w zależności od jednostki). Wynik wskazuje na to, że hcg wróciło do poziomu sprzed ciąży. Spokojnie, nic nie zostało.

Do góry