reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Chciejka32 teraz wymaz miałam pobierany z kanału szyjki więc tak nie typowo. Cytologie miałam robioną w lipcu i było ok. Ogólnie było to podobne badanie do cytologii. Na specjalnej pałeczce miałam pobrany wymaz i tę pałeczkę zanosiłam do laboratorium. Wymaz z pochwy mam ok, tylko ta cholerna szyjka. Pewnie stąd podejrzenie właśnie niewydolności szyjki. Jutro od rana jadę do laboratorium z moczem mojego męża na badanie ogólne i z posiewem, bo pewnie też będzie miał to cholerstwo

reklama
Cześć Dziewczynki!

galway wizyte mam w poniedziałek, ale nic nie zapowiada wielkiego dnia. I dzisiaj przyszła kurierem zakupiona posciel, juz wyprana suszy sie na suszarce:)) biedaku Ty to nawet najeść sie w dobrej restauracji nie możesz, ale to juz niedługo. Na pociechę - ja tez nie będę mogła za chwilkę.

Rurka ochrzaniam Cie! Juz sie martwić zaczelam. Napisz swoj nr telefonu na prw i czasem naskrob jakiegos smsa. W końcu jestesmy we dwie marcowki!

ja dzisiaj byłam na zakupach, kupiłam pampersy i dady, wkładki laktacyjne, i .... Sexi biustonosz do karmienia. Mowię serio. Były szmaciane, ale straszne, wiec kupiłam piekny koronkowy z firmy Alles z odpinanymi miseczkami usztywniany. Uwaga! W rozmiarze 75E! No ładnie to poszło z B na E! Szok! Ale mam piekne cycki! W Walentynki bedziemy sie bzykac od rana - ciaZa donszona, czas na wywoływanie:)) i chciałam jeszcze jakaś restauracje zarezerwować, bo pewnie miejsc nie bedzie.

Sorry ze tak tylko o sobie, ale ciesze sie i chciałam Was dobrym humorem zarazić. Wierze, ze u Was tez bedzie pieknie i spełnia sie wszystkie Wasze marzenia - te wielkie i malutkie.

Agaawa błagamy Cię o więcej takich postów z Twoim dobrym humorkiem. Mam nadzieję, że przejdzie ten dobry humor również i na nas. A w walentynki życzymy mega przyjemności:-)

Izka super beta a będzie jeszcze lepsza :tak:

Super wieści z samego rana.

ps. Rurka pozdrawiamy Was jeszcze w dwupaku:-D

Hej babki.Ja byłam rano na pobraniu krwi i juz je odebrałam internetowo. Oczywiście nigdy nie może być dobrze. CRP za wysokie i za wysokie monocyty norma do 10 , a ja mam 12,1 .Ludze się, że to przez tą grypę zoladkowa , ale czy mam rację? Może jutro czegoś się dowiem na wizycie u gina.Cholerka zawsze coś. Do kina też 14 nie idziemy, bo miejsca takie sobie. Idziemy 17 , bilety juz kupione.któraś z was pytała czy na greya, tak na Greya :)

ja też na Grey sie wybieram.. bilety już 2 tyg temu kupiłam.. a i tak już prawie wszystkie miejsca były zajęte my idziemy jutro na 18;) o ile dojedziemy.. co się okazało teraz w poniedziałek moja mama dostała sie do sanatorium i nie ma kto jej zawieść więc zawiozę ją ja aż za Wrocław... prawie 400 km w jedną str! wyjeżdżam o 3 żeby na 18 zdążyć:)

Dziewczyny jeszcze robiłam betę, bo tak kazał mi lekarz i wyszło < 0,100 czy nie powinno być 0 ?. Martwię się, ze jeszcze coś tam zostało.

Cześć Kochane!
Widzę, że plany walentynkowe są... :)

Agaawa u CIebie już końcóweczka, więc masz rację - poszalejcie :) ale rozmiar stanika piękny :-) mi zminił się tylko w ciąży z B na C, a i tak byłam nimi zachwycona :)

Izka jaka beta!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!! gratuluję :)

reklama
Ania_kropla fajnie, że nie męczą się mdłości i nudności:-)

Kamkaz no to faktycznie, taki wynik progesteronu rzeczywiście wskazuje, że owulacji nie było. Czyli leczenie możecie zaczynać. A czy lekarka mówiła ile mniej więcej może taka kuracja trwać? Nie myśl tak, że mogłaś sprawdzić to wcześniej.. to tak niestety nie jest, nie da się w ciąży zbadać wszystkiego, przewidzieć takich rzeczy... tym bardziej, że nie dawało to Tobie żadnych objawów...

Agaawa super, że humorek tak dopisuje:tak: zarażaj nas taką pozytywną energią, to i nam się przyda:-D:tak::tak:

Izka jednak robiłaś betę? :-) super wynik! Jeszcze raz gratuluję:tak:

Bafinka to trochę km do zrobienia masz:-) dobrze, że pogoda się poprawiła bo i drogi lepsze więc przyjemniej i bezpieczniej będzie Ci się jechało:-)

Chciejka wynik jak najbardziej prawidłowy-rzadko które lab ma normy równe 0, zazwyczaj minimum stanowi albo <0,1 albo nawet <1 (w zależności od jednostki). Wynik wskazuje na to, że hcg wróciło do poziomu sprzed ciąży. Spokojnie, nic nie zostało.

Do góry