Magda z uk....u mnie tak jak widzisz po suwaczkach, walka trwa. Robiłam wiele badań, nawet za dużo. Wszystko wyszło dobrze, jajniki pracują rewelacyjnie, na zmianę, jajeczek mam tyle co dwudziestolatka - tak powiedział lekarz, w ciąże zachodzę bez problemu. Mam 39 lat więc mam jeszcze trochę czasu :-). Problem powstaje po zapłodnieniu, bo beta niska a potem przychodzi @.
Miałam histeroskopię w grudniu, gin pobrał mikroskopijny kawałek czegoś co mogło być polipem choć mówił że raczej nie. No i wyszedł problem po badaniach hist.pat, bo jest podejrzenie zmian w endometrium dlatego muszę mieć łyżeczkowanie. Pobiorą wtedy cały "materiał" do badań i się okaże co dalej. Lekarz mówi, że prawdopodobnie będę musiała brać hormony przez jakiś czas aby wyrównać poziom estrogenów. I to mnie przeraża, bo to wszystko strasznie przedłuża...
Kamkaz, 90 Natka......ja wiem ale myśl o kolejnym zabiegu, narkozie, krwawieniu, czekaniu i tej całej procedurze mnie dobija!!!!! Starania najwcześniej pewnie w maju/czerwcu a to jeszcze tyyyyyle czasu. Pewnie się wszystko wyjaśni ale ja chciałabym już, teraz tak jak każda z nas
Ania2611...jak u Ciebie???
Pietrucha ...odezwij się!!!!!
Evel, Kwiatuszek,23, Chciejka, Ozila, Bafinka i RESZTA ...witajcie i udanego weekendu