reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ja już zwariuję za chwilę. Wydaje mi się, że każdy minimalny ból, ruch Wojtusia to już zapowiedź porodu i że nie wytrzymam do 16.12 a wtedy wszystko będzie na łapy capu, na cito. A dzisiaj dopiero odstawić miałam Acard.

POMÓŻCIE, czy do cc trzeba oczyścić jelita? Jakaś lewatywa, środki przecxyszczające? Jutro idę ns ktg, spytam, ale jak z nerwów zapomnę albo jak zacznie się wcześniej... Jestem kłębkiem nerwów.

Małgonia spokojnie wytrzymasz.. ja nie dotrwałam do terminu cc a raczej do umowionej godziny, na cc miałam sie zgłosic rano 6.11 tylko moj syn nie chciał czekac i po polnocy odeszły wody, ale nie myslisz o cc(ze znieczulenie, ze operacja) tylko o dziecku byle szybciej do szpitala i jakos wszystko sie dzieje jakby obok.. dla mnie to było idealne rozwiazanie bo strasznie sie bałam.. u nas lewatywe robia po cc jak juz wstajesz

małgonia wszystko będzie dobrze,zdążysz na pewno ze wszystkim,moja koleżanka nie umiała urodzić naturalnie i robili nie planowaną cesarkę,założyli jej cewnik ale lewatywy żadnej nie miała...to tyle co wiem na ten temat.
Kochana ja wiem ,że to się tak łatwo mówi bądź spokojna ale już nie długo będzie po wszystkich stresach (czyt. ciążowych),myślami jesteśmy z Tobą,dasz radę i będziesz z siebie dumna:)

agawa fajnie tak gniazdko wić dla potomstwa:-) jak będziesz miała gotowy kącik dla Piotrusia to pochwal się koniecznie no i nie przepracowuj się.

michalina jak u Was??Dolegliwości choć trochę ustąpiły??

madziagr to dobrze,że zmieniłaś lekarza,trzymam kciuki żeby okazał się skuteczny:)

U mnie ok,mdli mnie jak mam pełny pęcherz,piersi bolą,wzruszam się z byle powodu a potem się z tego śmieję do łez :-D czyli chyba jest ok........no i czekam na czwartek:baffled:

Galway dzieki za postawienie do pionu, ja to wszystko wiem tylko...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale obiecuje ze sie poprawie:-D

Malgonia sama pewno tez bym wariowala, coz moge napisac spokoju zycze i wyciszenia zycie i tak zrobi swoje, buziaki.

Agawka powodzenia w remoncie, nie wiem czy to mozliwe znajac zlosliwosc remontow ale zeby wszystko ladnie i sprawnie poszlo:-p

Ania kciuki za czwartek czekamy na super wiesci &&&&&&&

reklama
Malgonia ja nie mialam lewatywy, tyle ze ja mialam nieplanowane cc a po cc na 3 dzien sie normalnie wyproznilam. Dosc pozno odstawilas acard, mnie lekarka kazala w 34 tygodniu. A clezane tez bedziesz odstawiac?

Ania trzymam kciuki

Petrucha mysle o Was nieustannie i trzymam kciuki

Do góry