reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kamkaz bardzo mi przykro,to taka świeża sytuacja...
[*] dla Twojej Kruszynki. Przeżyłaś ogromną traumę, ale uwierz mi,chociaż to pewnie trudne- będzie lepiej i z czasem nauczysz się śmiać i na nowo cieszyć życiem. Może teraz wydaje się to nierealne, ale tak będzie.
<jak przejrzysz pierwsza stronę Pożegnań, znajdziesz też moja historię...>

Przeczytałam Twoją historię. Bardzo dobrze rozumiem Waszą decyzję. Nie chcę jej oceniać, bo pewnie są osoby, które postąpiłyby tak samo, ale są też tacy, co postąpiliby inaczej jednak najważniejsze jest, że podjęliście ją zgodnie z Waszym sercem. Jesteście wspaniałymi rodzicami i wierzę, że Wasz Synek będzie się tak dobrze Wami opiekował, jak Wy opiekowaliście się nim i nie pozwoli, aby stała Wam się krzywda:tak:

reklama
Ania, Luxuorius - i mocno wierzcie w to, ze Wy tez bedziecie wreszcie tulic swoje malenstwa. Zaciskam kciuki&&&&&&&

Kamkaz - wiem, ze czekanie tych 2-3 cykli wydaje sie wiecznoscia, ale mysle ze to nie tylko po to zeby cialo odpoczelo, ale przede wszystkim psychika. Mysle, ze jesli Ty czujesz sie gotowa - zaryzykujecie...
My zaryzykowalaismy od razu i niestety tez stracilam, mimo ze mielismy zielone swiatlo. Za drugim razem postanowilismy odczekac 2 cykle i udalo sie za pierwszym razem...Ale ja znacznie wczesniej stracilam swoje malenstwa...
Niestety nikt nie wie jak bedzie u Ciebie? To straszne co przeszlas... W kazdym razie, jesli zaryzykujesz bede mocno trzymac kciuki oby sie udalo;)&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Mika ale masz ślicznego synusia! Jako dumna posiadaczka Twojego brzucha i rownież synusia pod serduchem mam nadzieje, ze moj bedzie równie przystojny! :-D

Carollina dopiero jak ujrzałam Twoja fotkę maleństwa to zrozumiałam jaki maluszek mnie czeka! Szok! Jak ja dam rade? Łoooo matko - zaczyna to powoli do mnie docierać i dopiero teraz mam stresa:)

moj Piotrus dzisiaj dał mamie popalić, bardzo mnie brzuch kłuł w okolicy pachwiny, az musiałam leżeć, do tego mdlosci miałam i biegunkę. Ale od czego to - nie wiem. Najwazniejsze, ze sie ładnie rusza, nawet babcia go dzisiaj czuła, wiec ja od razu pokojniejsza jestem.

Sciskam Was wszystkie i zaciskam kciuki za jutrźejsze testowane Martoochy! Śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No to u mnie tak… ;)

IMG_7666.jpg

od 5 dni mam nudności i wymioty..
trzymajcie dziewczyny proszę za nas teraz kciuki..bo wszystkie wiemy że to dopiero początek drogi..

Załączniki

• IMG_7666.jpg
    IMG_7666.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 73
Hej baby :) trzymam kciuki na te, która testuje. Ja muszę czekać do środy. Buziaki :* właśnie dojrzałam. Martoocha moje serdecznie gratulacje! Rosnijcie zdrowo :)

Ostatnia edycja:
martocha gratuluję!!! i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No Dziewczynki myślę,że martocha rozpoczęła wysyp dwóch kresek na teście:)
Przecież tyle brzuszków do przejęcia:-D

reklama
Carollina jak nie pisałaś 2 dni to mi się wydała wieczność i stąd miałam wrażenie ze dłużej bylyscie w szpitalu. Lena przecudna. Teraz z Blue na Pink sięprzerzucicie ;)super ze Mikołaj tak zareagował. Piotrus też chce ale az za bardzo, ciągle nad głową coś kombinuje. Cycujecie się?
Martoocha ależ snajper z Twego męża. Gratulacje! Spokojnych 8 miesięcy. To brzuszek Madziorrrka?
Muszę sobie tez aplikacje ściągnąć :)

Do góry