reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Madziorku ... cierpliwości :tak:wiem, ze chciałabyś juz tulić w ramionach synka :) ale widocznie Twój organizm jeszcze potrzebuje troszeczkę czasu ... my tu trzymamy za was kciuki!!!!!!!!!!!! i mamy nadzieje, że już niebawem będziemy Ci gratulować i witać Franeczka :)

reklama
Madziorek - to tez zalezy od tego jakie dlugie cykle mialas przez zajsciem w ciaze... wszystkie kalkulatory wyliczaja termin na podstawie 28 dniowego cyklu, a zadko sie zdarza zeby kobieta miala tak regularne i tyle trwajace cykle...
Pozatym dzidzia urodzona po 38 tygodniu do 42 tygodnia jest dzidzią urodzoną w terminie...
Jesli wiesz kiedy mialas dokladnie owulke (wtedy kiedy zaszlas w ciaze oczywiscie) odejmij sobie od tej daty 7 dni i dodaj 9 miesiecy... I wyjdzie Ci Twoja data porodu... a jak dodasz jeszcze 2 tygodnie zapasu, to chyba nie masz sie jeszcze o co martwic...

U mnie wyliczyli termin na 7 listopada, a jak wylicze sobie tak jak Tobie to przedstawilam, to wydzodzi mi 13 listopad, czyli nawet tydzien pozniej... Mimo wszystko jak nie urodze do 20 listopada, to po tym terminie juz bede miala date wywolania, choc wg moich wyliczen dzidzia moglaby jeszcze sie grzac...

Michalina - Ty juz przejelas brzuszekl Galwaygirl, nie ma odwrotu:-D i nie stresuj juz biednego Madziorka:-D
Gratuluje pieknej bety:-D niech dalej pieknie rosnie, a fasolinka zdrowo sie rozwija:tak:

no właśnie!!! która testuje i przejmuje brzuchol madziorka????????

Michalinka - ładna betka ...&&&&&&&&& za dzidziolka Twojego trzymam :tak:

ewik...kochana co u Ciebie? wiem, ze nie chcesz pisać... ale my tu tęsknimy za Tobą... :happy:

reklama
Do góry