reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
galwaygirl cudownieee!!!!

ADASIU WITAJ:*:*

imagesCA4FHQKP.jpg

Załączniki

• imagesCA4FHQKP.jpg
    imagesCA4FHQKP.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 38
galway... gratulacje!!!!!!!!!!! :-):-):-):-) heh niby czekałam na te wieści a jak weszłam na forum to była to dla mnie duża niespodzianka :-D

Madziorek - widocznie Franko nie jest jeszcze gotowy;) daj mu czas;)
A w zasadzie to dlaczego Ci juz oksytocyne daja? Przeciez Ty ledwo co masz skonczone te 40 tygodni... czy cos sie dzieje?

Nic sie nie dzieje, tyle że ktg ładnie się rysują nieregularne skurcze. Wziuęto mnie więc na badanie ginekologiczne i aż się zapytali czy na pewno dobry termin porodu podaję bo szyjka długa jak na początku ciązy i ściśle zamknięta. Chcieli zobaczyć czy po 1 próbie jakkolwiek zareaguje mój organizm... No i nie zareagował ni jak;p

reklama
Do góry