Doris, gratuluję pięknych teścików
A my się włóczymy po szpitalach i lekarzach
temu mnie nie ma.
No i niestety całą ciążę jadę na clexanie, euthyroxie, acifolidzie 5mg, i całej kopie leków
Jak mus to mus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No nie wierzę, doszłam do końca postów i nie wierzę. Beta spadła? Doris a może to pozamaciczna albo jajowodowa, albo były bliźniaki i jeden obumarł? Może beta znów zacznie rosnąć! To jest możliwe, naprawdę. Sprawdźcie jeszcze raz bo nie wierzę. To byłoby okrutne
Czy Ty kochana brałaś coś na podtrzymanie, luteine? Jak nie to powinni Ci od razu włączyć leczenie i obserwować betę! Matko kochana, pisz słońce co dalej.
Galwaygirl,
Anncka, z poduszką między kolanami śpię już od piątego miesiąca.
Carrolina, dzięki za ćwiczenia! Może to trochę odciąży moje plecy. Skoro mówisz że amol Ci nie zaszkodził to się dziś lekko posmaruję.
Pietrucha, a nie mówiłam że ten test z 11 dpo możesz wyrzucić do kosza?!
GRATKI!
Witam nowe mamusie aniołkowe i przytulam gorąco.
A co u mnie:
na podstawie tego orzeczenia od proktologa dostałam skierowanie na CC od mojej dr.ginekolog, bo stwierdziła że faktycznie mogłoby być niewesoło jakbym podczas porodu pękła w środku całkiem. Ze skierowaniem udałam się na Ujastek na wytyczony termin kwalifikacji. Gdzie lekarz o dziwo stwierdził, że pęknięty i wypadający odbyt nie jest wskazaniem do CC, ale z uwagi na 4C, poród I, zakwalifikowano mnie jako "cięcie z wyboru" normalnie szczęka mi opadła... jakbym sobie wybrała, że mam taką fanaberię co by się dać kroić na zawołanie. Owszem, mając spore widmo powikłań i aktualnego już bólu z powodu pęknięcia i porodu naturalnego wolę dać sie pokroić, (bo albo będą mnie teraz szyć z przodu albo później z tyłu) ale podejście mnie zabiło, dosłownie. Widać orzecznictwo lekarza z NFZ, dla drugiego lekarza z NFZ jest funta kłaków nie warte i każdy chce okazać swoją wyższość. Masakra.
W końcu termin mi wyznaczyli na
22 X więc na liście ciężarówek można mnie poprawić z terminem ;P