reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Ten rok chyba był porażką dla większości z nas i nie oszczędzał nas o nie... Ale przyjdzie 2014 i nam wszystko wynagrodzi to cierpienie i już dobrze będzie, a co!
Eska!!! Cudownie wyglądasz...
Ja jestem łasa na Twój brzuszek:happy: Pierwsza po niego w kolejce stanę;)

reklama
Ja chętnie oddam swój brzuch, nawet teraz :)
IMG_3295b.jpg

Załączniki

• IMG_3295b.jpg
    IMG_3295b.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 55
Sysiq będziesz chwalić się już niedługo, zobaczysz! :)
Madzia zobacz jak to zleciało.. a jeszcze niedawno zazdrościłaś mi że ja się zaraz rozpakowuję.. ta ciąża naprawdę szybko mija…
Wszystkie wyglądacie ślicznie z brzusiami :) po moim już śladu nie ma..a czasem bym się pogłaskała ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny :) Ja dziś po wczorajszej wizycie na L4 siedzę w domu - nic złego się nie dzieje ale lekarz stwierdził, że powinnam dużo odpoczywać, prowadzić spokojny tryb życia i unikać zarazków i dostałam zwolnienie na cały miesiąc.. Co nie ukrywam nawet mnie cieszy bo po pracy wracałam ledwo żywa i na nic nie miałam już siły.
Moja kropka urosła od ostatniej wizyty (która była równo 2 tyg.temu) o 2 tygodnie bez 2 dni, więc to chyba ok co?
Nie wiem dlaczego ale jakoś zamiast się po tej wizycie uspokoić zaczęłam się bez sensu martwić i sama ze sobą nie potrafię sobie poradzić...

Suana- bardzo dobrze że masz zwolnienie. W I trymestrze głupia grypa może wyrządzić szkody dlatego zalecana jest izolacja od zarazków.. teraz Twoje maleństwo jest najbardziej 'delikatne'. Już w II trymestrze będzie zupełnie inaczej :) Głowa do góry i tyle! Maleństwo urosło idealnie! zawsze są różnice parudniowe..pamiętaj że sprzęt USG nie jest idealny;-)

Do góry