reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kurcze mam nadzieję, bo chyba mam pierwszy w tej ciąży atak totalnej paniki.. Nie bolą mnie dzisiaj piersi i głowa od razu jest pełna czarnych myśli :( Co jest bez sensu bo przecież na wczorajszej wizycie wszystko było ok..

Magda my z mężem realizujemy podobny plan :) Trzeba korzystać, bo później znowu przerwa :)
eska jakby ktoś Ci szpilki wbijał? Ja miałam – kilka razy
mika Twój maluch od samego oczątku jest wyjątkowy :) jak podrośnie i opowiesz mu jego historię od pierwszych dni w brzuszku to nie uwierzy :)
Agawa tulę Cię mocno i całuję w czółko :* nie smuć się nam Kochana! Zobaczysz, że i na Ciebie przyjdzie czas. Wiem, że to już długo trwa ale trzeba wierzyć!
suana bez zmartwień proszę! Takie dobre wieści, maleństwo ładnie rośnie, a Ty teraz odpoczywaj i nie myśl o głupotach. Wszystko będzie dobrze!

Marcelka - dokładnie tak dzisiaj już przeszło za to czuję kość ogonową, osobiście podejrzewam rozciąganie miednicy ja mam tylko 85 w bioderkach pewnie się rozciągam, a mój synek ma naprawdę ADHD;)

Mika - ja jako pełnoprawna ciocia żądam zdjęcia fasolki;)

Suana - niestety uroki L4 i wkręcania sobie wszystkiego co się da znam to z autopsji, spróbuj się czymś zająć ;)

Aschle - ja dalej kciuki trzymam i ślę fluidki

Ania - najlepiej się będzie gadała jak oboje będziecie wypoczęci i wyluzowani i jeszcze po winku ;):tak::tak::tak:

Olusia - pozdrawiam sedecznie

Madziorek, Agawa i Ewik - 2013 niech spierdziela jestem za, a za was trzymam kciuuki bo 2014 będzie cudowny zobaczycie i włąsnie może jak odpuścicie psychika puści to zaskoczycie, tego Wam życzę:) w końcu tu 3 brzuchy do przejęcia, a potem mój i Miki, Bakali, Suany, Malgoni, Maddleny i Kasiuchny

buziaki dla wszystkich

suana kropeczka rośnie czyli wszystko w porządku,nie zamartwiaj się proszę!może skup się już na świętach,powoli o prezentach pomyśl albo porób jakieś "odjechane" dekoracje świąteczne:-)
a piersi mają jeszcze czas zaboleć,chyba eska jak dobrze pamiętam pisała,że nie miała długo żadnych bóli piersi,mam racje? a dzidzia rośnie i jest wszystko ok.

ewikewik ja też liczę na to,że 2014 będzie lepszy:-)

eska opcja z winkiem mi się podoba ale to dopiero jutro wieczorem.

W sumie już trochę przemyślałam sama tą sprawę z urodzinami i raczej się zgodzę i zorganizuję imprezkę mężowi to dla niego jest ważne a ja widząc jego szczęśliwego też poczuję się lepiej,jakoś to będzie ale i tak musimy pogadać bo mamy już wiele zaległości,ostatnie dwa miesiące M pracuje od rana do wieczora i większość weekendów też więc nie ma kiedy poważnie pogadać,nasze relacje ostatnio ograniczyły się do "co,na obiad?":crazy:

Kurcze a może ja też już jakiś brzuch przejmę w przyszłym roku???:-D

A ja się chwalę dziś brzuszkiem ;) bo ostatnio sporo urośliśmy:)

1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 60
Aschlee, mnie bardzo bolał brzuch trzy dni przed terminem @ i to przez kilka dni, a wiedziałam już że jestem w ciąży. Bolał mnie tak jakby miała przyjśc @ albo jakby już była. Strasznie się bałam, byłam na Nospie. Z tego co pisały dziewczyny i mnie pocieszały, to częsty objaw. WIęc zaciskam kciuki, żeby i u Ciebie @ jednak nie przyszła.

Suana, a czym się teraz kochana martwisz? Wiem, że problemów można sobie znaleźć mnóstwo, ale przecież na wizycie wszystko OK, dzidzia rośnie prawidłowo. Chyba masz za dużo czasu wolnego. Książeczka, łóżeczko, pilocik do ręki i spokój. Teraz czas dla Ciebie, żeby odpocząć i zająć się tym na co masz ochotę. Dobra? Ja np cały czas śpię. To jest mój główny objaw.

No właśnie idę podrzemać :)

reklama
Hi laski!

O Bogu eska wyglądasz zarąbiście :-D Piękny brzuszek!! Rośnijcie rośnijcie !! <3

Ja dziś oczywiście jak zwykle ostatnio w nocy wstaje siusiu, patrzę a tu krew, mało bo mało, ale była.
Teraz jej nie ma, więc zapewne zapowiada mi się @ , bo wątpię żeby to było z tej maści.

Do góry