reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc dziewczynki;-)
Ja juz po szkole ;-) dzis odkrylam, ze ludzie nie tylko maja problemy z pisaniem i czytaniem ale tez nie znaja planety na ktorej zyja...
I tak Wloszka bedaca tu 21 lat miala mnie zapytac gdzie lezy (tu nazwa panstwa)...w efekcie pytanie brzmialo gdzie lezy panstwo? Pytam ja, ktore? A ona mi na to...no panstwo (oburzona moim pytaniem)... Rece opadly mi gdy ja mialam zadac pytanie... Mowie do goscia gdzie jest Japonia? W odpowiedzi zapadla zupelna cisza...

Ponczo fajne, ale mnie byloby za zimno. Kupilismy w zeszlym roku kurtke na zime wielkaaaaa jak na slonia, ale kosztowala az 9,99... Wiec mam problem z glowy;-)

reklama
Marta z tymi zakupami masz rację. Niby czasem drobiazgi, a jakie dają uczucie szczęścia chwilowego.

Znowu się stresuję. Strasznie mnie podbrzusze zaczęło ciągnąć. Az boję się do kibelka iść...

Zapominajko wczoraj rozumiem byla niedziela, ale dlaczego nie bylas dzis jeszcze do tej pory u lekarza?
Przeciez co my tu mozemy Ci doradzic?? Idz natychmiast do lekarza!!!

Ostatnia edycja:
Myszko ale nic się nie dzieje poza tym. Może mam po prostu jakieś jazdy. Zresztą teraz jakoś termin @ by wypadał. Czytałam, że takie bóle o tym czasie się zdarzają.

Kurcze kupiłam ponczo, teraz mi na buty przyszła chętka :zawstydzona/y:

Marta masz linka do C&A na kwietniowkach laski wrzucily, to se ukradlam :-D

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/p...obiety/Moda dla kobiet w ciąży/Swetry i bluzy

Zapominajko jedno mnie zastanawia, gdy ktoras z nas pisze o jakichkolwiek dolegliwosciach to oczekuje porady i zazwyczaj sie do niej stosuje... Ty natomiast lamentujesz sobie i nie zamierzasz wykorzystac rad, powiedzialabym nawet ze bagatelizujesz sygnaly jakie wysyla Twoj organizm.... owszek bywa to normalne u kobiet, ktore nie ronily ciaz, po poronieniach nawet lekarze nie bagatelizuja blachych dolegliwosci... zastanawiam sie jak inne dziewczyny, ale mnie osobiscie to irytuje... tak samo bylo z Ewelka... pytala o cos a potem obrazona na caly swiat, bo ktos jej napisal co mysli i niekoniecznie to co chciala uslyszec/przeczytac...

Ostatnia edycja:
fajne te sweterki, ja na razie nie kupuję,a taki cielok ze mnie bo licytowałam płaszczyk ciążowy na allegro, ale to był mój 1szy raz i do tego zapomniałąm o tym i poszedł za 35 zł, ale będe próbować dalej, był fajny płaszczyk jesienny ale przekroczył 5o zł a dla mnie to granica. Nie chcę kupować za dużo tylko to co muszę, szkoda mi kasy

Myszko pewnie masz rację, że lamentuję postaram się więc nie zaśmiecać już tak wątku.
W kwestii bagatelizowania to akurat bym się nie zgodziła. Poleguję sobie kiedy mogę, a ból brzucha przecież nie tylko mnie dolega.

reklama
Zapominajko Myszka nie miała na myśli, że zaśmiecasz wątek. Tylko uważa, że powinnaś sprawdzić te bóle. Ja też poszłam z bólem brzucha do szpitala i nikt mnie za to nie ukrzyżował. Spokojnie sprawdzono i uspokojono moje obawy. Uważam, że powinnyśmy sprawdzać wszystko co nas niepokoi.

Do góry