reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie;
dziewczyny a na problemy z kupą może otręby? Mnie zawsze przeczyszczały i na pewno można w ciąży.

Kobietka super!!! Trzymam kciuki za owocne staranka :tak:

Mnie już dziś tak brzuch nie boli, za to od leżenia bolą mnie plecy :sorry:

reklama
czesc dziewczyny ale stekacie!:-)

Kobietka gratuluje, pewnie skaczesz pod niebiosa na taka wiadomosc! Do marca juz nie daleko i dasz rade!

Ja sie nastawilam na dzisiaj na spacer po Wenecji, a tu pogoda kiepska, co prawda nie pada, ale zachmurane....

Oj tak dziewczynki bardzo się cieszę :-):tak:
to oznacza koniec moich zmartwień , mam nadzieję ,że bez leków dam radę się dobrze trzymać :)

Kobietka gratuluje, pewnie skaczesz pod niebiosa na taka wiadomosc! Do marca juz nie daleko i dasz rade!

Ja sie nastawilam na dzisiaj na spacer po Wenecji, a tu pogoda kiepska, co prawda nie pada, ale zachmurane....

po tej Wenecji ? Ty szczesciaro, zazdroszczę:shocked2:no i gratuluje pierszych ruchów Gattino:tak:

Marta fajnie ze maluszek tak pięknie daje znaki swojego istnienia:happy:
Kobietko no to byle do marca ;-)
Myszko, Nanu współczuje dolegliwosci jelitowych.
Zapominajko jak tam samopoczucie?
Danutaski och to serio poród był ciężki i długi.Jedna rzecz mnie dziwi w naszej słuzbie zdrowia, że nie zrobili w Twoim przypadku CC:crazy: chyba brak rozwarcia to jest powód, ale ni bede tu już nic komentowac brak mi słów, Myszka ma rację jesteś dzielna babeczka i najważniejsze że NInka ma sie dobrze i teraz już wypoczywaj.:tak:o ile można przy noworodku;-)

Mamo Aniołeczka bardzo smutna histora przykro mi, czy wiesz co było przyczyną przedwczesnego porodu? Tulę...

Ewcik, Butterfly,Anila, Elka i pozostałe dziewczynki co u Was?

Ja odstawiam duphaston boje sie czy to jakoś nie zaszkodzi....plamienia mniejsze hura, mam nadzieje, że teraz bedzie good:tak:nadal trzyma mnie przeziebienieale nie mam goraczki.
Milego dzionka

Jak siadam na kibelek to mi sie zdaje ze ta cala slynna kupa jest tuz tuz..... a zaczynam sie spinac,cudowac,zyly na wierzchu a efekt ZERO!
No dobra,moze nie zero-wlasnie cos wydusilam... ale zeby nie bylo-szalu nie ma...
Dla mnie najlepszą rzeczą jest spalenie papierosa i wypicie w tym samym czasie/krótko po kawy :) Niestety w ciąży odpada. Wspomagam się Xeneą Extra lub śliwkami. No jest jeszcze wersja ekstremalna - gruszki popite mlekiem hahaha.

No tak,rano tez o tym pomyslalam,kawa i papieros zawsze dzialaly... no ale na mysleniu sie skonczylo... w ciazy to jednak nienajlepsza metoda:)

Wenecji (tu piskliwy, łamiący się głos...) ?!??
Oj tak dziewczynki bardzo się cieszę :-):tak:
to oznacza koniec moich zmartwień , mam nadzieję ,że bez leków dam radę się dobrze trzymać :)

Dasz radę!! Jesteś dzielna baba, a jak dołki będą się zbliżały to pamiętaj, że my tu jesteśmy.

A moje samopoczucie dziwnie. Dziś mnie jak na razie mdłości nie dopadły, wyspałam się i taka pełna nadziei jestem. Ale niepokój mi cały czas towarzyszy...

No i z braku pomysłu na kurtkę kupiłam sobie ponczo na allegro :tak:

reklama
Do góry