reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witajcie;
dziewczyny a na problemy z kupą może otręby? Mnie zawsze przeczyszczały i na pewno można w ciąży.

Kobietka super!!! Trzymam kciuki za owocne staranka :tak:

Mnie już dziś tak brzuch nie boli, za to od leżenia bolą mnie plecy :sorry:

reklama
czesc dziewczyny ale stekacie!:-)

Kobietka gratuluje, pewnie skaczesz pod niebiosa na taka wiadomosc! Do marca juz nie daleko i dasz rade!

Ja sie nastawilam na dzisiaj na spacer po Wenecji, a tu pogoda kiepska, co prawda nie pada, ale zachmurane....

Oj tak dziewczynki bardzo się cieszę :-):tak:
to oznacza koniec moich zmartwień , mam nadzieję ,że bez leków dam radę się dobrze trzymać :)

Kobietka gratuluje, pewnie skaczesz pod niebiosa na taka wiadomosc! Do marca juz nie daleko i dasz rade!

Ja sie nastawilam na dzisiaj na spacer po Wenecji, a tu pogoda kiepska, co prawda nie pada, ale zachmurane....

po tej Wenecji ? Ty szczesciaro, zazdroszczę:shocked2:no i gratuluje pierszych ruchów Gattino:tak:

Marta fajnie ze maluszek tak pięknie daje znaki swojego istnienia:happy:
Kobietko no to byle do marca ;-)
Myszko, Nanu współczuje dolegliwosci jelitowych.
Zapominajko jak tam samopoczucie?
Danutaski och to serio poród był ciężki i długi.Jedna rzecz mnie dziwi w naszej słuzbie zdrowia, że nie zrobili w Twoim przypadku CC:crazy: chyba brak rozwarcia to jest powód, ale ni bede tu już nic komentowac brak mi słów, Myszka ma rację jesteś dzielna babeczka i najważniejsze że NInka ma sie dobrze i teraz już wypoczywaj.:tak:o ile można przy noworodku;-)

Mamo Aniołeczka bardzo smutna histora przykro mi, czy wiesz co było przyczyną przedwczesnego porodu? Tulę...

Ewcik, Butterfly,Anila, Elka i pozostałe dziewczynki co u Was?

Ja odstawiam duphaston boje sie czy to jakoś nie zaszkodzi....plamienia mniejsze hura, mam nadzieje, że teraz bedzie good:tak:nadal trzyma mnie przeziebienieale nie mam goraczki.
Milego dzionka

Jak siadam na kibelek to mi sie zdaje ze ta cala slynna kupa jest tuz tuz..... a zaczynam sie spinac,cudowac,zyly na wierzchu a efekt ZERO!
No dobra,moze nie zero-wlasnie cos wydusilam... ale zeby nie bylo-szalu nie ma...
Dla mnie najlepszą rzeczą jest spalenie papierosa i wypicie w tym samym czasie/krótko po kawy :) Niestety w ciąży odpada. Wspomagam się Xeneą Extra lub śliwkami. No jest jeszcze wersja ekstremalna - gruszki popite mlekiem hahaha.

No tak,rano tez o tym pomyslalam,kawa i papieros zawsze dzialaly... no ale na mysleniu sie skonczylo... w ciazy to jednak nienajlepsza metoda:)

Wenecji (tu piskliwy, łamiący się głos...) ?!??
Oj tak dziewczynki bardzo się cieszę :-):tak:
to oznacza koniec moich zmartwień , mam nadzieję ,że bez leków dam radę się dobrze trzymać :)

Dasz radę!! Jesteś dzielna baba, a jak dołki będą się zbliżały to pamiętaj, że my tu jesteśmy.

A moje samopoczucie dziwnie. Dziś mnie jak na razie mdłości nie dopadły, wyspałam się i taka pełna nadziei jestem. Ale niepokój mi cały czas towarzyszy...

No i z braku pomysłu na kurtkę kupiłam sobie ponczo na allegro :tak:

reklama
Do góry