reklama
myszka2829
Fanka BB :)
Nanu jak masz wanne polez w cieplej wodzie, tylko nie w goracej
myszka2829
Mnie bardzo lagodzi bole, ulatwia uwolnienie gazu i z kupa ciut latwiej.
U mnie caly problem lezy w braku parcia, nie wiem jak to opisac...po prostu czuje sie pelna (po 3 dniach to chyba normalne) a mi sie nie chce...nadal.
U mnie caly problem lezy w braku parcia, nie wiem jak to opisac...po prostu czuje sie pelna (po 3 dniach to chyba normalne) a mi sie nie chce...nadal.
już sie wymoczyłam... błogo ale kibelek musi chyba jeszcze potęsknić. Ja nie wiem jak to u mnie jest, po prostu brzuch jak bania, w kibelku nawet jak prę to nic się nie dzieje... po syropie gazy trochę poszły... rano wypiję jeszcze aktivię ale zjadłam dzisiaj nawet chyba z 10 sliwek suszonych i nic, a zawsze działały....
właśnie włączyłam na polsat bo na FB wyczytałam że mój koleha z liceum dziś będzie w must be the music
właśnie włączyłam na polsat bo na FB wyczytałam że mój koleha z liceum dziś będzie w must be the music
myszka2829
Nanu dobrze, ze chociaz samopoczucie sie poprawilo.
Ja na dzis sie pozegnam, musze odespac ostatnia nocke
Spokojnej nocki i owocnych staranek
Ania wtorek tuz, tuz lap~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja na dzis sie pozegnam, musze odespac ostatnia nocke
Spokojnej nocki i owocnych staranek
Ania wtorek tuz, tuz lap~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
myszka2829
Nanu fluidki dla Ani@k, a dla Ciebie wielkie kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
No padnieta jestem a usnac nie moge...
No padnieta jestem a usnac nie moge...
reklama
Ani@k
Myszka złapałam i na pewno się przydadzą na nowy cykl, wtorek już nieaktualny :*********
Nanu ja zawsze miałam problem w szkole, bo Anek w mojej klasie było dużo ;-) trzeba było nauczyciela obserwować, bo jak zaprosił Anię do tablicy to zdarzało się że wstawałyśmy wszystkie:-)
za rzadko się chyba udzielam na wątku..
Nanu ja zawsze miałam problem w szkole, bo Anek w mojej klasie było dużo ;-) trzeba było nauczyciela obserwować, bo jak zaprosił Anię do tablicy to zdarzało się że wstawałyśmy wszystkie:-)
za rzadko się chyba udzielam na wątku..