reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No ja tez tak myslalam, ale co zrobic jak chinczycy wszystkie branze pokolei przejmuja...i taniej sprowadzac od nich niz samemu produkowac...

A jestem pedagogiem, nauczycielem wychowania przedszkolnego i tu se moge do D wsadzic moj dyplom, nawet nie, bo za twardy.

Kitus na obczyznie jakie mamy inne wyjscie jak dostosowac sie do warunkow panujacych tu;-) za to zdolne jestesmy i im pokazemy co my Polki potrafimy :-)

Ostatnia edycja:
Danutaski ale już po wszystkim:tak: byłaś bardzo dzielna i mocno Was przytulam wirtualnie!!!!! opowieść o porodzie jak z jakiegoś dobrego amerykańskiego filmu..no i czy będziesz w przyszłości tą dzielną kobietą która zgodzi się jeszcze raz przez to wszystko przechodzić????:sorry2: eeee chyba za wcześnie na to pytanie...
buziaki :******
Gatto jakie 'wykorzystuję'!!!! należy Ci się jak 'psu kość'!!!
Myszka a Polka potrafi!!!! oj potrafi;-)

Kicia ja nie lepsza tez jade na panstwowce, do tego oplacaja kursy, mieszkanie, bilety i ubezpieczenie;-) zyc nie umierac :-)

Po trzech dniach od euforycznego dnia (2x w wc), wiem juz co zadzialalo...
Niestety nie miod i nie suszone sliwki, ktore przedwczoraj zwiekszylam do 4-5 szt. rano i powtorka wieczorem, a dzis w akcie desperacji zjadlam pol opakowania 200g... Na wieczor zjadlam 2 kubki aktivi i po 2 godz wreszcie sie ruszylo...wychodzi, ze to aktivia dziala na mnie. Normalnie horror:-(

Ostatnia edycja:
reklama
moj kot jest okropny, dobrala sie do moich biszkoptow i z upodobaniem wyciaga sobie z foliowej torebki i wcina...lata za mna do wc, a teraz przyczajona udaje ze spi...na mojej poduszce...

Kicia moj dziadek i ojciec mawiali, ze jak daja to bierz, a jak bija to uciekaj...:-)

Do góry