reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam się dziś w planach spaghetti jami jami, a Wy co tam pichcicie?
Motylku - trzymam mocno kciuki
Nanulika- a w instrukcji jest napisane ile trzeba trzymać?

reklama
No życie jest troszkę niesprawiedliwe...czasem zastanawiam się właśnie dlaczego tak jest... Niby to nie kara, bo i złego i dobrego to spotyka...więc dlaczego? Moja siostra też tak "wpadła", że aż niemożliwe, że zaszła w ciąże, urodziła piękną zdrową córeczkę, a my...? 2 razy tragedia i ciągle w trakcie starań....

Nanu nie smuć się, przyjdzie i na Was pora, zobaczysz, a może juz jesteś w ciąży skoro liczy się od miesiączki:-D, to bu był jakiś 2 tydz., będzie dobrze

umówiłam się do gina na wtorek na 19, juhhu, w końcu

kobietko smaka mi narobiłaś na spaghetti, ale mój R niestety nie lubi...chociaż nie mogę pojąć jak można nie lubić :-D U mnie schaboszczaki dzisiaj hehe

Instrukcja na testach jest niby, z tylu... taka obrazkowa... nic nie ma o czasie zamaczania. Jedynie o tym zeby nie przekroczyc linii zamaczania i wynik odczytac po 10min

Niedobrze mi.....

Ostatnia edycja:
Nanu ja miałam różne testy i każde trzeba było namaczać 10sekund.

Ja na dzisiaj nie mam obiadu. Chcę jechać po mojego do pracy i wyciągnąć go na miasto. Przy okazji chce pogadać z jego koleżanką bo go nawkręcała w szkołę rodzenia i eM mi teraz żyć nie daje. A mi zwyczajnie jest szkoda kasy i czasu.

Motylku - moje gratulacje :-) super
Marta - podobno szkoła rodzenia to fajna sprawa nie myślałaś o tym ?ja chyba się wybiorę z moim M jak będę w ciąży , u Was się za to płaci?bo u nas chyba nie ,ale pewności nie mam.Widziałam kiedyś ogłoszenie i nic o kasie nie pisało tylko ,że zapraszają do szpitala do szkoły rodzenia, no chyba ,że jednak się płaci teraz już zgłupiałam bo do tej pory myślałam ,że to darmowe jest, a dużo się płaci za to orientujesz się może?

reklama
Motylku - super, gratuluję! :)

Marta - Z tego co wiem, to jeśli jesteś zameldowana w mieście, w którym jest szpital prowadzący szkołę rodzenia, to zajęcia są nieodpłatne. Nigdy nie byłam w szkole rodzenia, ale moja przyjaciółka polecała :)

Do góry