reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Haha nie zgadniecie jaka jestem zdolna - jako że pasjonuję się fotografią, postanowiłam zrobić sama sobie kilka zdjęć z brzuszkiem (w końcu wszystkim koleżankom robiłam to czemu sobie nie) no i teraz jak oglądam efekt swojej pracy to stwierdzam że zdjęcia są zbyt odważne i (pomimo że na żadnym nie mam nic "odkryte") będzie mi wstyd komukolwiek pokazać :eek:

pokazuj!!!

Dupka juz nie mam..zostawilam w szpitalu,ale i tak tylko parę tabletek tam zostało..

Myszko-jak wejdzie dodatek we wrzesniu to i ja przysiade do Wow..mam zamiar założyć pandę :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny,
u nas dzisiaj caly dzien pada i siedziemy caly dzien w domku.Mialam okropnego smaka na babke,wiec musialam upiec i tak my juz po kawce i leniu****emy.
Myszka jesli moge zapytac gdzie widzialas te kolderki za 9,99?Ja ogolnie tez boje sie cos kupowac chociaz musze powiedziec nawet jak jescze niebylam w ciazy to jak widzialam jakas promocje body czy cos to kupilam i schowalam na lepsze czasy.Strach pozostanie do konca ale my Myszka podobnie jak ty bardzo chcemy naszego dzidziusia a Aniolka nigdy niezapomnimy.Myszka powiedzieliscie juz rodzinie w Polsce albo komus z rodziny o ciazy?My jeszcze nikomu,chcemy poczekac do 12 tyg wiec jeszcze tylko 3 tyg.A w pazdzierniku mam zostac ciotka chrzestna blizniaczek,okropnie sie ciesze.

Karo oferta kolderek jest z Penny, a bodziaki w realu.Jakby u Was nie bylo to daj znac to Wam wezme i podesle :-)Nie powiedzialam rodzinie, bo kontakt mam z bratem jak pisalam tylko gdy czegos chce ode mnie...smutne ale prawdziwe. Powiedzialam najblizszym znajomym i przyjaciolom.

Danutaski no i oczywiscie chcemy zdjecia widziec.

Jeszcze jedno pytanko,macie jakies porady na wypadanie wlosow w ciazy.Biore Femibion Classic.Jem duzy owoc i warzyw a wlosy wypadaja garsciami.Musze zapytac gin w srode ale z tego co czytalam to niestety hustawka hormonow.Ale moze ktoras z was tez to przezywala,bo cale mieszkanie w moich wlosach:(

Dzieki Myszka to musze zobaczyc w Penny.Bo Body mam i dostane duzo od siostr z Polski bo im duzo tutaj pokupowalam w Primarku,niewiem czy znasz ten sklep,bardzo fajne dzieciece rzeczy maja.A jak niebedzie to dam znac.
Ja mam rodzico i siotry w Polsce i mamy bardo dobry kontakt,niestety rodzice mojego M.juz starsi wiec niedziwie sie ze niedzwonia bo dzwonimy ale rodzenstwo M, tez sie odzywa tylko jak cos potrzebuja bo tu w Niemczech pieniadze niby z Nieba leca.Tez smutne

Karo Gatto tak miala, ale czy nadal ma to nie wiem.
Ja mam za to lojotok, doslownie mam wlosy tluste jakbym je olejem traktowala i mase jakis krostek, pypci i pryszczakow :-D i wiecznie glodna jestem;-)

Ja dużo rzeczy nie kupuję bo mam po chłopcach, resztę dokupię jak poznam płeć, ale zakupy będę raczej robić w 3 trymestrze

reklama
Anila dziękuje za pamięć. Mama ma się "w miarę dobrze", najważniejsze że dotarło do niej że musi się oszczędzać i że tata z bratem dużo robią, rodzina też trochę pomaga więc mama nie musi stać przy garach i gotować. Trochę minie zanim łopatka się zrośnie i przestanie boleć, ale najgorsze chyba już za nią, obecnie ma problem z nerkami (źle pracują) i płucami (ból przy oddychaniu), ale to najprawdopodobniej jest wynikiem obicia. Trzeba czekać i za jakiś czas powtórzyć badania, ale mamy nadzieję że będzie wszystko ok.
Karo01 mi także wypadały włosy garściami, potem tłuściły się tak że na okrągło wyglądałam jakbym ich wcale nie myła pomimo że zaczęłam myć codziennie. To nie trwa wiecznie, wszystkie Ci nie wypadną, jak bierzesz witaminki to raczej nic więcej nie możesz zrobić, tylko poczekać. U mnie nie trwało to długo.

Kochane, fotki przerosły moje oczekiwania, teraz widzę że wyszły zbyt "odważne", więc będę musiała ponowić jeden dzień sesję i zrobić "grzeczniejsze". Wklejam tylko jedno, mam nadzieję że się nikt nie poczuje zniesmaczony. d04a.jpg

Do góry