reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Danutaski świetna fota. Pięknie wyglądasz!!!

Ja też mam sporo rzeczy po starszym.Duzo dostanę też od koleżanki, już na poprzednią ciążę mi szykowała.
Ale jak siebie znam to mnie to przed zakupami nie powstrzyma :-D

reklama
Danutaski sliczne fotka, nie wiem co tam od niej chcesz... Zniesmaczona to ja jestem jak widze filmy familijne, a w nich dosc odwazne sceny albo bajki z tekstami "frajer" itp. ;-)Tylko moge pozazdroscic figurki, a brzusio cudenko :*Kicia a Ty gdzie przepadlas???

hej dziewczynki

dzisiaj mija miesiąc od czasu, kiedy dowiedziałam się, że serduszko nie bije...

lenka to szybko pozwolili Ci na staranka, miałaś robione rozumiem usg i na podstawie tego dostałaś zielone światło?

danutaski dzięki bardzo, mi ginka powiedziała, że muszę mieć dwie @, żeby móc zacząć się starać. A Ty w którym cyklu po # zaszłaś w ciążę?

anila dzięki kochana, to bardzo pocieszające, co piszesz :)

danutaski zdjęcie jest piękne-po prostu... wcale nie jest zbyt odważne, pokazuje w cudowny sposób piękno kobiety spodziewającej się dziecka

myszka też wychodzę z założenia, że wczesne kupowanie ciuszków nie zapesza absolutnie ciąży, więc udanych zakupów ;)

karo gratulacje, bardzo optymistyczny ten wątek, prawie każda z Was po stracie znowu jest w ciąży :) długo się staraliście, zanim się udało?

Ewcik tez,uwazam ze bardzo fajny ten watek,dlatego sie niezapisuje gdzie indziej.
U mnie bylo to troche skomplikowane bo w grudniu stracilam moje dziecko w 16tyg.niby bylo dobrze tylko HCG bylo caly czas dosyc wysokie i tak w lutym na kontroli moj lekarz stwierdzil ze sa jakies resztki w macicy wiec musialam byc w lutym drugi raz lyzeczkowana.No i tak potem musialam brac 3 miesiace tab antykoncepcyjne na odbudowe endomertium.I tak do maja bralam tabl no i bylam na kontroli,lekarz powiedzial ze wszystko ok i mozna zaczac staranka,ale w maju dostalam zapalenia stawu w ramieniu wiec musialam brac silne leki przeciwbolowe wiec starania przelozylismy na lipiec i tak w pierwszym miesiacu staranek zaszlam w ciaze.W srode mam wizyte.Trzeba byc dobrej mysli

reklama
Danutaski zdjęcie - piękne... marzy mi sie taka sesja w ciąży... może sobie sprawie jak mój brzuszek sporzywczy zamieni się w ciążowy i poznikają (albo nauczę się skutecznie maskować) wszystkie oznaki szalejących hormonów pod postacią pryszczywszędobylskich :-D

Ewcik głowa do góry... zły czas przychodzi i odchodzi... ja wciąż mam ciemniejszą skóre (kropka) w miejscu gdzie miałam welfron. czasem gładzę ją -taki mój znak dla Kruszyny, że pamiętam... spędziłyśmy razem pięknych parę tygodni, dała nam wiele radości i nadziei nim musieliśmy się pożegnać... nadzieja wróciła szybciej niż się spodziewaliśmy... tego i Tobie życzę :tak:

Do góry