reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

martooocha, zapominajka, nana dziękuję za możliwość dołączenia i miłe powitanie ;)

lenka wow, co to za ciacho?? a ja piję kawkę właśnie, z chęcią bym się poczęstowała :D

co do gina, to nie jest mój lekarz, poszłam na nfz tylko dlatego, że mieć skierowanie na toxo. A moja lekarka prywatna to dusza-człowiek.. muszę iść do niej jakoś we wrześniu..

możecie mi powiedzieć, jak długo czekałyście na @ po łyżeczkowaniu? ten lekarz mnie załamał, myślałam, ze we wrześniu już dostanę, a ten mi skrzydła podciął.. dodam, ze przed # cykle miałam nieregularne, tak po 35-40 dni

Ja nie miałam łyżeczkowania a czekałam niecałe 9 tygodni na @. Nie chciałam nic przyspieszać..czasami ogranizm sam pokazuje ile czasu potrzebuje na 'dojscie do siebie'.

reklama
no i super:) a ja dziś bawię się blogami.... się za projekty nie mogę zabrać no!!!

PS ja miesiączkę dostałam po 30 dniach.... a cykle mi się skróciły... były 28-29 dniowe, teraz 25-26...

nana no mam nadzieję, że gościu przesadził, bo chyba oszaleję do tego czasu...

zapominajka, wow, gratuluję!! to bardzo pozytywnie nastraja, gdy się widzi, że kolejnej z Was się udaje :)

lenka czyli cykle miałyśmy podobnej długości, mam nadzieję, że też dostanę w okolicy 40 d po zabiegu. Co do starań, ginka mi powiedziała, ze mogę się starać po drugiej @-rozumiem, że u Ciebie było tak samo?

martocha niby masz rację.. ale gorzej z cierpliwością ehhh...

ani@k, martoocha u nas też są te punkty z rowerami i widzę, ze dużo osób z tego korzysta. ani@k to jest cały czas czynne, bo musisz się tylko zalogować, założyć konto w necie i na tej zasadzie wypożycza się ten rower.

Zapominajka a w którym dniu cyklu robiłaś test???
Nanu wiem, wiem.. byłam oglądałam:tak: twórcza strasznie dusza jesteś..:tak: jak ja też tak bym chciała:zawstydzona/y:

Ewcik a Ty też z Warszawy???? u mnie na prowincji takich udogodnień nie ma.. chyba że się mało interesowałam..:baffled:

Ostatnia edycja:
ja tylko żałuję że mamy takie małe mieszkanie..... małe pole do popisu:)

a kiedy testy owu zacząć robić?

Ostatnia edycja:
jak się je ogląda wcale nie wygląda na małe:tak: taki chyba miał być efekt????
my też ammy małe mieszkanie.. ale chyba ciut większe niż wasze (62 m2)

reklama
Do góry