reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ciasto wygląda przepysznie
Zjadłoby się
Witaj!!!
Przykro mi z powodu Twojej straty.
Choć po tym co piszesz szybko bym gina zmieniła. Ten jakiś taki
My już po obiadku i spacerku. Chłopaków wypchnęłam na mecz jakiejś regionalnej drużyny i mam wolną chwilę:-)

Zjadłoby się

witam się nieśmiało..
od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek i co prawda u mnie na staranka jeszcze za wcześnie, bo jestem dopiero miesiąc po #, ale postanowiłam wpaść i się przywitać
może dzięki Wam nabiorę optymizmu, że się uda i już, bo widzę, że wiele z Was jest ponownie w ciąży-gratuluję!
byłam ostatnio u gina na nfz, zeby mi dał skierowanie na toxo-zrobił mi pry okazji usg i mówi: jak dostaniesz /walił mi na TY/ @ za 2 miesiące lub 3 to będzie dobrze. endometrium cienizna, tylko 4mm.. potem obejrzał jajniki i mówi: o ja pierdziele, ale tragedia, jedno wielkie sito...
i po tej wizycie moje dobre myślenie runeło jak zamek z kart.. miałam nadzieję, że @ może we wrześniu przylezie, bo czas tak potwornie się dłuży, a ja już chciałabym się starać.. chyba pójdę we wrześniu do mojej ginki prwyatnie, żeby mi coś dała na wywołanie
pozdrawiam Was gorąco![]()
Witaj!!!
Przykro mi z powodu Twojej straty.
Choć po tym co piszesz szybko bym gina zmieniła. Ten jakiś taki

My już po obiadku i spacerku. Chłopaków wypchnęłam na mecz jakiejś regionalnej drużyny i mam wolną chwilę:-)
Lenka osz Ty, takiego smaka nam tu robić 
Ewka witaj
zapalam światełko dla Twojego Aniołka (*) i powiem Ci, że samo przebywanie tutaj już siły i pozytywne nastawienie daje :-) A co do gina...to faktycznie koleś jakiś dziwny...Lepiej zmienić chyba, bo w depresję wpędzi...
Zapominajko jak korzystasz z wolnej chwili?
Mój R wykąpał się i padł
..a ja bym najchętniej gdzieś wybyła 

Ewka witaj

Zapominajko jak korzystasz z wolnej chwili?
Mój R wykąpał się i padł

_Ewcik_
Fanka BB :)
martooocha, zapominajka, nana dziękuję za możliwość dołączenia i miłe powitanie
lenka wow, co to za ciacho?? a ja piję kawkę właśnie, z chęcią bym się poczęstowała
co do gina, to nie jest mój lekarz, poszłam na nfz tylko dlatego, że mieć skierowanie na toxo. A moja lekarka prywatna to dusza-człowiek.. muszę iść do niej jakoś we wrześniu..
możecie mi powiedzieć, jak długo czekałyście na @ po łyżeczkowaniu? ten lekarz mnie załamał, myślałam, ze we wrześniu już dostanę, a ten mi skrzydła podciął.. dodam, ze przed # cykle miałam nieregularne, tak po 35-40 dni
lenka wow, co to za ciacho?? a ja piję kawkę właśnie, z chęcią bym się poczęstowała
co do gina, to nie jest mój lekarz, poszłam na nfz tylko dlatego, że mieć skierowanie na toxo. A moja lekarka prywatna to dusza-człowiek.. muszę iść do niej jakoś we wrześniu..
możecie mi powiedzieć, jak długo czekałyście na @ po łyżeczkowaniu? ten lekarz mnie załamał, myślałam, ze we wrześniu już dostanę, a ten mi skrzydła podciął.. dodam, ze przed # cykle miałam nieregularne, tak po 35-40 dni
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja po zabiegu czekałam na @ jakoś 1,5 miesiąca.No i wydłużyły mi się cykle. Ja bym na twoim miejscu jakoś specjalnie nie czekała, tylko zapisała się do innego lekarza. Tym bardziej, że jak on taki mądry to nie wiadomo, czy czasem język mu wzroku nie przysłonił.
Pospałam sobie chwilkę
Pospałam sobie chwilkę

reklama
Ani@k
Fanka BB :)
witam się nieśmiało..
od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek i co prawda u mnie na staranka jeszcze za wcześnie, bo jestem dopiero miesiąc po #, ale postanowiłam wpaść i się przywitać
może dzięki Wam nabiorę optymizmu, że się uda i już, bo widzę, że wiele z Was jest ponownie w ciąży-gratuluję!
byłam ostatnio u gina na nfz, zeby mi dał skierowanie na toxo-zrobił mi pry okazji usg i mówi: jak dostaniesz /walił mi na TY/ @ za 2 miesiące lub 3 to będzie dobrze. endometrium cienizna, tylko 4mm.. potem obejrzał jajniki i mówi: o ja pierdziele, ale tragedia, jedno wielkie sito...
i po tej wizycie moje dobre myślenie runeło jak zamek z kart.. miałam nadzieję, że @ może we wrześniu przylezie, bo czas tak potwornie się dłuży, a ja już chciałabym się starać.. chyba pójdę we wrześniu do mojej ginki prwyatnie, żeby mi coś dała na wywołanie
pozdrawiam Was gorąco![]()
witaj Ewcik
[*] dla Aniołka, poniżej lista części staraczek po poronieniu (pamiętacie dziewczyny???) u MartOochy pod avatarkiem jest możliwość wejscia i poczytania o naszych perypetiach, zatem jak chcesz..
https://www.babyboom.pl/forum/blogs/martoocha/lista-staraczek-po-stracie-3089/
jeżeli masz możliwość pójść do innego lekarza na 'kasę chorych' to skorzystaj z tej ewentualności

Kochająca_mama brzuszek 1 klasa