reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Magda Witaj , dla Twojego Aniołka (*) , cięzko Ci w to teraz uwierzyć ale kiedyś ten ból trochę zelżeje i będzie łatwiej , będziesz się cieszyć z wielu drobiazgów, ale na to potrzebny jest czas, zostań z nami:tak:

Myszka nie daj się dentyście , ja mam za tydz.
Wczoraj pofiglowaliśmy z M i dzisiaj się troszkę stresuję, człowiek taki stary a taki głupi, eh szkoda gadać. A tak w ogóle od trzech dni jak wstaję, i wcale nie muszę się zrywać, to mam mroczki przed oczami, takie plamy mi się chwilowo robią. I nawet się z tego cieszę, dla mnie to jak znak że Maleństwo jest i mam nadzieję dobrze się rozwija.
Ja się tam cieszę że czas tak szybko leci. oby do pażdziernika, później będę spokojniejsza:tak:

Myszko mam takie pytanie ,:zawstydzona/y:uprawiacie sex?

reklama
Lenka jak nie ma przeciwwskazań od lekarza, to czemu nie???? a miałaś tak w każdej ciąży??? te mroczki??? nie chcę się nakręcać.. ale ja też mroczki widzę...:baffled:

Ostatnia edycja:
Ania kochanie zrob sobie kawusi to Lenka pytala, nie Elka ;-)
ale fakt jak nie ma przeciwskazan to seks nawet wskazany ;-) endorfiny sie dziecu przydaja, poprawiaja malucha samopoczucie ;-), a tuz przed porodem sperma pomaga zmiekczyc szyjke ;-)

i jeszcze słyszałam ze 'podczas' ma być w pokoju ciemno.. u nas jest zawsze - w sensie żaluzje przykręcone, ale jak widać nie działa
chyba też muszę wypróbować kurację colą:tak:

Myszka widzę u Elki suwak 'nie palący' i mi się przypomniało, powiedz jak u Ciebie z paleniem teraz??? popalasz czy całkowicie przestałaś mieć ochotę na fajkę???

Moj za to uwielbia kawe, wiec prawie to samo ;-)
Elka co bedziesz chlopu zalowac :-)

a my chyba zesmy podlapali od malej owsiki... mlody sie skarzyl, ze go w nocy swedzialo, mnie tez cos swedzi... hmm najblizsze tygodnie mam kupe roboty... wsio trza zdezynfekowac, poprasowac i tak ze 2 miechy... heh
musze jeszcze jakos powiedziec jej rodzicom coby sie odrobaczywili wszyscy... life is brutal, pewnie ich synek w przedszkolu podlapal.

Dziendoberek z pracy:)
Ja juz po kawusi domowej:) teraz winogronka wcinam:)

Jak dobrze ze dzis piatek,wczoraj juz obciazenie z tygodnia dalo sie we znaki i ok 21 juz bylam w lozku... nawet nie poculam jak S sie kladl,tak twardo spalam... rano twierdzil ze nawet sie zaczal do mnie dobierac,ale poddal sie bo zero reakcji z mojej strony:p

Dzis idziemy na urodzinowe piwko wieczorem,kumpela wczoraj dzw ze zaprasza gdzies tam na piwko...
A potem sie poprzytulamy pewnie,wkoncu lada chwila plodny moj czas sie zacznie:)

Milego dionka!

reklama
Nanu ja tak mialam wczoraj w dzien... mala byla u nas juz od rana. Polatalismy po urzedach z nia, bylismy w przelocie u ginka zapytac o ksiazeczke, u Tomka w szkole... no i jak wrocilismy padlam. Czulam jak probuje mnie ruszyc rzucajac gumowa pilka, jak mi stopki przykrywala... probowala mi wcisnac spodnice w reke, zebym sie ubrala... na koniec poglaskala mnie po wlosach, dala buziaka w nos :-D i do eMa mowi cisiiiiiii ... nie mialam sily oczu otworzyc. eM zabral ja na spacerek i pospalam z dobre 2 godziny :-)

Do góry