reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

haha kobietka teraz się dopiero dowiedziałam, że jesteśmy imienniczkami.

Pisz co Ci leży na sercu, dziewczyny tu są super :) nie zauważysz kiedy staniesz się członkiem tej wielkiej rodziny.

reklama
WITAM
wink2.gif
dopiero niedawno wróciłam i padam na twarz!!!!! sukienki żadnej nie mam
angry.gif
baffled5wh.gif
żadne mi się nie podobają bo są babcine! albo te co mi się widzą nie ma rozmiarówki albo nie dopnę się w cyckach!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobietko witaj ;-)

Poziomeczka- dziękuję bardzo no to obie jesteśmy nowe :)
Marta- no widzisz ,a pisałam kiedyś Ci ,że jesteś moją imienniczką może przeoczyłaś :)
Zapominajka- witaj :)
no to ja napiszę trochę o sobie :
w sierpniu 2007 poroniłam to był 7 tc wg OM , sama sobie obliczyłam tygodnie bo nie zdążyłam na wizytę tzn byłam u lekarza ,ale było za wcześnie i kazał przyjść za dwa tygodnie niestety nie doczekałam tego trafiłam prosto na zabieg , bardzo to przeżyłam i potem odchorowałam od tamtej pory wisi nade mną fatum jak nie poronienie to wypadek mojego taty, jak nie wypadek to ja się pochorowałam i tak czekam teraz aż moja pani dr da mi zielone światełko ,a będzie to w maju 2013 bo do tego czasu muszę brać leki psychotropowe i nie mogę na nich zajść w ciążę, no to tak w skrócie jak macie jakieś pytania to piszcie śmiało odpowiem:)
Butterfly i Ty tutaj to ja chyba ostatnia zbłąkana się znalazłam prosto z odskoczni i cpp hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Kobietko :-))

Zapominajka plamisz a tempka swoje :-D powiedz, ze wymiekasz ze stracha a nie sciemniasz nas tu ;-):-p

Motylku a przymierzalas gorset i spodnice??

Ostatnia edycja:
Powiem tak:
chciałam kupić test, choć wiem, że mało prawdopodobne, żebym na nim II zobaczyła.Ale... w aptece akurat na zmianie była taka jedna plotkara, a ja w małym miasteczku jestem. No i jakoś tak mi się ten test nie kupił.
Obiecuję, że jeśli jutro temp. będzie równa lub wyższa test kupię.

Motyl a jaką ty byś tę kiecę chciała?

reklama
Do góry