reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Myszko napisalam do mojej siostry, wiem, ze ona kiedys mi przywiozla takiej wlasnej roboty jej tescia, zrobilam ja z polowy sloika na swieta z grzybami i zezarlam sama ja, bo moj sie nie tyka kwasnego. Drugie pol wykorzystalam na surowke do obiadu (ze 2 razy). Teraz nie wiem czy maja taka, czy mi kupi po prostu, ale z tego co widzialam ona duzo kupuje z tej firmy JA, nawet mi jakies przyprawy poprzywozila.

Jesli chodzi o ta dziewczyne z guzkiem, to juz chyba nic nie chce wiedziec, bo to bylo znieczulenie miejscowe czyli cos jak dentysta, a nie znieczulenie calosci. Ale dzieki za pomoc!! :*

reklama
dziewczyny, jesteście bez serca!! dostałam ślinotoku na myśl o tym bigosie. I chyba będę jutro gotowała :) przydałby się duży gar bo w sobotę rodzinka mnie nawiedzi a dobry bigos zawsze jest dobry :)

Marta a co ja mam powiedziec jaki mi cala chalpa nim pachnie a ruszyc nie moge??:szok::no::crazy:

Kitus no ja bede we czwartek u dentysty to bede wiedziala cos o narkozie, bo z powodu mojej paniki mysleli o pelnym znieczuleniu i zrobieniu wszystkiego za jednym zamachem
Co do JA tu to jest tak, ze jak maja cos firmy X i rozsypuja do kartonow np., skonczy sie partia opakowan i podkladaja marke JA... ktora nie ma producenta ;-) wlasciwie na kazdym produkcie jest kod oznaczajacy jaki produkt jest wewnatrz (mam na mysli firme X) a cena bez marki i logo jest... smiesznie niska. Ja kupuje bardzo duzo z JA, a przekonalam sie na platkach sniadaniowych... wzielam JA i znana firme... dokladnie to samo w srodku, wiec po co przeplacac.

Witam się dopiero teraz, prądu nie mieliśmy, wczoraj była taka wichura że myślałąm że dachy pozrywa, bałam się strasznie.

Gatto myślę że będzie dobrze wytną to cholerstwo i Ty będziesz zadowolona i Gattino.

Ja dzisiaj będę robić leczo z cukinii na jutro na obiad.Dzwoniłam też do dentystki i jestem umówiona na ptk za tydz, póki co ząb nie boli.

Endo kazał brać po półtora tabletki to biorę kolejne badanie pod koniec września zobaczymy jaki będzie wynik kolejny , wpadam i odświeżam wąteczek Martusia jak się czujecie ????

reklama
witaj kobietko :) u nas suwaczek zasuwa jak szalony. Jutro idziemy na wizytę i zobaczymy jak kluseczka urosła. Może pokaże co ma między nóżkami. Czujemy się bardzo dobrze, odpoczywamy sobie w domku :)
A jak u Ciebie??

Do góry