reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Gatto ostatnio czytałam reportaż włoszki która wyszła za polaka..i w latach 80 miała okazję spróbować kiszonej kapusty i baaaardzo chwaliła polskiego schaboszczaka z surówką z kiszonej kapusty.. jest w Twojej okolicy kiszona kapucha??? taka iście polska????

Gatto ostatnio czytałam reportaż włoszki która wyszła za polaka..i w latach 80 miała okazję spróbować kiszonej kapusty i baaaardzo chwaliła polskiego schaboszczaka z surówką z kiszonej kapusty.. jest w Twojej okolicy kiszona kapucha??? taka iście polska????
Zwariowalas??? zero kiszonej kapusty, zero kiszonych ogorkow, wszystko z Pl jak da rade:( oni tu mysla, te glaby, ze jak cos ukiszone to i zepsute:-(

u nas ogorki kiszone mozna kupic w polskim albo ruskim sklepie a moj tez sie krzywi na nie jakbym jadla zgnile :-D
kapuste kiszona maja, ale jadaja ja taka sama tylko na cieplo... nikt nie wpadl zeby do niej cos dorzucic i doprawic :-D

Zapominajka kup test, jak tempka nie spadnie to zrobisz test, moze bedzie trzeba brac cos z progesteronem... bo mnie ta Twoja tempka wcale a wcale @ nie wyglada

W mojej okolicy niestety nie ma polskich sklepow, ruski jest w Padwie, ale ja tam nigdy nie jezdze w tyg. w ogole nie lubie tego miasta, jezdze tam tylko do Sw. Antoniego.

Kicia dawaj adres to Ci zrobie paczke zywieniowa ;-) u nas kapusta jest w paczkach po 500g, a ogorki tez w folii da sie kupic :-) wiec sie nie potlucze w transporcie :-)

Kitus co chcialabys dokladnie wiedziec od Dee? miala dokladnie w 13 tc usuwany guzek na znieczuleniu miejscowym.

Ostatnia edycja:
Kicia dawaj adres to Ci zrobie paczke zywieniowa ;-) u nas kapusta jest w paczkach po 500g, a ogorki tez w folii da sie kupic :-) wiec sie nie potlucze w transporcie :-)
serioooooooooooooooooooo?? kurcze, nie chce cie narazac na koszta, bo to przeciez bedzie wazylo...wiesz.....na razie zrobimy tak, ze zapytam sie siostry czy mi da rade kupic, bo ona w Niemczech mieszka i bedzie u mnie w piatek. Nie wpadlam na to, ze u was to jest :) Jak nie da rady to sie zgadamy:tak:

reklama
spoko, ale wielkie koszty :-D
w kazdym supermarkecie jest kapusta kiszona (sauerkraut) i najlepsza jest z REWE "JA" jakies 35 albo 39 centow za 500g niepamietam dokladnie ceny... smieszne bo najtansza i najlepsza, ja musze ja wyplukiwac bo jest przykwasna, a reszta smakuje jak wior ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry