reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Chyba tak zrobię. Cykle po poronieniu mam różna od 29-35 dni, więc jak widać bajzel na kółkach ;/
A piszę spod Poznania z Kościana dokładnie.

reklama
Danutaski kochanie podaj mi na prive jaki wzrost ma Twoje szczesci i kg... eM rozmawial ze sklepem i technik ma oddzwonic do nas i doradzic wybor wielkosci roweru opcjonalny dla Twojego meza :-) na 100% sklep jest prawdziwy

cześć dziewczynki, witam się i ja :) wczoraj dzidzia pierwszy raz połaskotała mamę od środka a dzisiaj z rana mój A. psocił się brzuszkowi i też dostał kopniaka. Cieszył się jak dziecko :) później byłam na pobraniu krwi i na zakupach w superpharmie. Teraz powinnam iść kupić mięso na kotlety ale nie mam siły wyjść z domu w ten upał. A tyle sprzątania na mnie czeka :(

Witam

Gatto zobaczysz wszystko bedzie dobrze,nieumiemy sie postawic w twojej sytuacji,ale jak to mowia co nas nie zniszczy to nas wzmocni.Skonsultuj sie jeszcze z twoim gin i ta inna i jesli powiedza,ze trzeba operowac no to bedzie trzeba.I nim sie obejrzysz wszystko dobrze sie skonczy.:-)

Danutaski super widzisz maz Myszki juz podzwonil bo jak nie to tez bym mogla zadzwonic,ale wydaje mi sie ze faceci lepiej sie na takim czyms znaja.Ja tez kiedys zamawialam na intenecie,zaplacilam i niedostalam mojej rzeczy zglosilam to na policje a moje pieniadze odzyskalam wiec mysle ze niebedzie problemu u ciebie.A maz bedzie sie napewno cieszyl jak dziecko ze az z Niemiec sprowadzilas dla niego rower zobaczysz.Aha bym zapomniala Danutaski jesli bys mogla podeslalas bys mi ten przepis na ta herbate co pisalas na kaszel bo mam ochydny suchy kaszel

U nas taka duchota,ze sie oddychac nie da.Mialam wczoraj wolne wiec sobie troche odpoczelam ale dzisiaj musze juz do pracy na popoludnie.Dalej jestem slaba wiec jak dalej tak pojdzie to w czwartek wybiore sie do lekarza po zwolnienie

Zapominajka i Elka trzymam kciuki

ja wczoraj w ramach urozmaicenia zrobilam sobie ryz z jablkiem, ale wygladal tak troche smetnie wiec dorzucilam mu mieszanki owocowej z malinami, truskawkami, borowkami i cholera wie co jeszcze tam bylo... wyszlo pycha choc wizualnie nie bardzo :-D no i tak o to mam slodki dietetyczny obiad na 3 dni :-D nie uzywam smietany tylko jogurt naturalny

no nic pojadlam, to teraz mala drzemka ;-)

Danutaski jak cos masz moj nr na bocianie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
o matko Myszka to ci wyszla niezla papka na pewno:)

Mnie naszlo na jajka, na razie je gotuje, potem nie wiem co zrobie, moze z barszczem bialym (jak znajde...pewnie przeterminowany....) a na wieczor robie pulpety:happy:i mizerie

Do góry