reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Aniu sloneczko moje nie, zadnych... tylko spac musze przed poludniem a potem juz loozik no i mi za goraco wiec chowam sie w cieniu i smiesznie to wyglada bo zmieniam strony ulicy w zaleznosci gdzie jest cien :-D

Elka po tescie dopiero zamienilam podpaske na wkladke ;-) ale wieczorem przed testem jeszcze sobie paczke dokupilam coby mi nie braklo :-D

reklama
Ani@k ja nic nie rozumiem z wynikow biopsji, ale mysle, ze wykazuje, bo jeden egzamin byl w porzadku, a dwa inne chyba marker co wyszedl kiepsko i cos drugiego co jest "Niepewne" ale wlasnie przez te dwa razem wziete przypuszcza sie, ze to czasteczki raka brodawkowego. Wiec nie jest dobrze i nalezy usunac poki maly.

Cześć dziewczyny! wczoraj nie miałam szans wrócić bo u mnie były co chwilę burze :baffled: chyba 3-4!!!
zaraz zmykam z koleżanką po jej suknie ślubną i dla mnie czegoś poszukamy przy okazji bo nie mam jeszcze sukienki na jej uroczystość, no i nie będę sama bo jej mama także czegoś szuka :tak::tak::tak: MIŁEGO DNIA!

gatto
przykro mi :-( trzymaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skonsultuj wszystko z lekarzami i mam nadzieję że bedzie dobrze.

Myszka no ja mam podobne objawy:laugh2: tylko mam kłopot ze spaniem przed południem.. bo w pracy jestem:elvis:

Gatto rozumiem że całą tarczycę będą wycinać??? no i skoro lekarze obmyślają wycięcie w II trymestrze - są pewni ze z Gattino będzie wszystko w porzadku!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy super pamiętkę po cholernym czarnobylu:-:)wściekła/y:
BĘDZIE DOBRZE, ZOBACZYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Ania no ja caly czas usilnie probuje podeslac bocka pijaka ;-) pewnie odnajdzie droge pytanie tylko... kiedy ;-) :*

Kitus medycyna teraz jest tak daleko posunieta, ze tu pokazywali reportaz o kobiecie ktora miala chemie w trakcie calej ciazy i urodzila zdrowe dziecko

Gatto- nie wiem jak dodać Ci otuchy. Wiec po prostu że jestem z Tobą myślami i życzę Ci aby ten koszmar jak najszybciej się skończył. Nawet jeśli wytną Ci całą tarczycę to i tak będziesz zdrowa i będziesz normalnie żyć.. a leki.. no któż to nie bieże leków na co dzień..

Myszko- kiedy wizyta u ginka?

Ostatnia edycja:
Kitus pewnie, ze tak :* mysl pozytywnie lekarze wiedza co robia :-) ja za dwa dni ide do dentysty i tez zapadnie decyzja co dalej, jak i kiedy.

Martoos w nastepny wtorek o 9:00... wychodza z zalozenia chyba, ze ciezarne nie spia :-D

reklama
ginekolodzy zazwyczaj zgadzaja się z endokrynologami;-) gdy endo zaleciła mi bromka kazała to skonsultować z ginem.. on nie miał żadnych przeciwwskazań..

ginekolog w jakiś 'magiczny' sposób widzi co się u Maleństwa dzieje.. wie kiedy jest dobrze oraz wie kiedy jest źle..gin Cię i Gattino obejrzy, stwierdzi że 'wsio w pariadkie' i sytuacja nabierze innego wymiaru..:tak:
myślę, żę najważniejsze w tym momencie jest to, abyś się nie denerwowała..spróbowała wyciszyć..(mówię to ja - wieczny nerwus) wiem z autopsji ze się da..naprawdę!:tak:

Myszka no ja czekam, czekam z niecierpliwością.. ale jako jeden z sygnałów nadchodzącej @ pojawił się u mnie z samego rana 'mały' nerw.. zatem ja chyba tym razem zostanę przez boćka ominięta 'wielkim łukiem':tak: ale będę go wyglądać, będę!!!!

Do góry