Cześć dziewczynki, ja w sumie z interesem do dziewczyn które mieszkają w Niemczech.
Otóż mój M ma niedługo 30 urodziny, w związku z czym postanowiłam kupić mu rower - problem w tym, że u nas w Polsce już nie ma modelu który wybrałam - nie idzie go też zamówić. W Niemczech w pojedynczych sklepach jest, no i w związku z tym moje pytanie - jak sprawdzić czy strona internetowa
MHW-Bike.com jest wiarygodna? Jakieś rady? Niemieckiego nie znam, wiem jedynie że siedziba tego sklepu znajduje się w Niemczech, i jak wchodzę na stronę producenta marki którą chcę zakupić, to owy sklep wyskakuje że jest dealerem.
Proszę o rady - rowery schodzą jak świeże bułki i nie wiem co robić !!
Gatto także poszłabym do innego lekarza dla pewności, pytanie też czy masz usuwać teraz czy po ciąży.
Może Cię trochę pocieszę, córka mojej koleżanki (15 lat) jakieś dwa lata temu miała wykryte guzki na tarczycy, tak samo robiona biopsja badania itd i także zdecydowano usunąć tarczycę. No i usunęli. Po usunięciu młoda zaszła w ciążę i teraz jest 17 letnią mamą, więc nawet bez tarczycy, jest się w stanie normalnie funkcjonować i urodzić, z czym się na pewno trzeba liczyć, to że do końca życia na lekach. Nie martw się na zapas kochana.
Przepraszam kochane ale nie jestem w stanie Was nadrobić, trochę tylko podczytuję, obecnie panikuję za rowerem i całe dnie knuję i spiskuję przed moim M jak zdobyć upatrzony rower, nie mogę spać przez to, więc mam nadzieję że doradzicie mi coś mądrego. Cena roweru w tym sklepie jest taka sama jak w innych sklepach (nie jest jakaś zaniżona ani nic), jedyne co, jak dobrze wyczytałam, że Polska znajduje się w strefie darmowej wysyłki.
Błagam pomocy !! Tak bym chciała aby strona była prawdziwa, bo już nie wiem co robić !!
Aha no i weekend minął mi intensywnie, w piątek byłam na basenie - przepłynęłam 6 długości i myślałam że umrę, w niedzielę posiedziałam na plaży nad jeziorem, dzisiaj zwiedziłam porodówkę w naszym szpitalu a jutro mam spotkanie w szkole rodzenia. W środę niestety wizyta w neurologa, bo (pisałam wcześniej o zdrętwiałych palcach) z moją lewą ręką jest coraz gorzej, nie jestem w stanie otworzyć butelki z piciem, nie wspominając o tym że co chwycę to mi wylatuje z tej ręki bo nie mam czucia w niej i cholernie i cały czas boli. To byłoby chyba na tyle u mnie!