reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wróciłam z wojaży :-)
Plamienie ustało i cały dzień było mi niedobrze.
Testu nie kupiłam, nie robię sobie nadziei, ale nie lubię takich psikusów.

Motyl fryzura i makijaż boskie, choć oczy osobiście preferuję matowe. Ale w ogóle super. Wybrałaś już kieckę?

Elka trzymam kciuki. Nie chcesz, nie testuj. Poczekaj jeszcze kilka dni.

Kaso raczej na @, choć już sama nie wiem.
Okres powinnam mieć jakoś teraz mniej więcej. Jutro, dzisiaj. Ja sama już nie wiem, kiedy :zawstydzona/y:

Dziewczyny nie jest dobrze.....wlasciwie jest zle, musze usunac ten guzek, a wlasciwie cala tarczyce:-(Musze jakos pozbierac mysli....

Zapominajko ja za Ciebie rowniez trzymam kciuki, co to wszystko podejrzane jest;-)sama nie wiem co robic ale tak racjonalnie myslac(o ile to mozliwe) to moze byc poprostu za wczesnie co myslicie o piatku?????

Gatto jak to, co sie dzieje...trzymaj sie Kochana:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto- Jednej rzeczy się nauczyłam przez te lata.. pójdź jeszcze (na wszelki wypadek) do drugiego lekarza. Zawsze warto zasięgnąć kolejnej opinii. A co do życia bez tarczycy to czytałam trochę o tym i po prostu trzeba brać leki regulujące poziom hormonów w organiźmie. Nie denerwuj się -myśl o małym Gattino.
Ściskam PRZEOGROMNIE MOCNO!!!!

Do góry