reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
z tymi cyklami to jest różnie, ja teraz skok temp mialam w 27 dniu cyklu, ale u mnie to norma. Dla mnie te testy owu są są niepotrzebne, bo odkąd obserwuję swój organizm i mierzę temp to wszystko widać jak na dłoni ale wielu osobom pomogły zajść w ciązę.
A co u Fifki, malutki może nadal chory, biedaczek a teraz jeszcze takie upały.
korci mnie żeby umówić się wcześniej do lekarza ale się wstrzymuję.Postanowiłam że zadzwonie w ostatnią środę wakacji i jak będze miał czas to mnie wtedy przyjmie a jak nie to już we wrześniu.

Myszko a jak w planach okna, oczywiście będę je myć z rozsądkiem

Marta to ile ten cykl trwal u ciebie, skoro owu w 27, matkozcorka!!

Wtedy w 42 dniu cyklu wyszły dwie ładne kreseczki.

Ja właśnie się umyłam i idę na małe zakupy bo nie mam płynu do prania a wczoraj ściągnęłam pościel. Potem poukładam w szafie w sypialni bo jubel tam straszny mi się zrobił. U mnie też okna do mycia ale w weekend przyjadą mamuśka i babcia to mi pomyją :)

Marta I za tydzień bedziesz czuła juz pewnie małe kopniaczki:-)

Co do poźnej owulacji to przykładem jest moja siostra która miała własnie bardzo poźno jajeczkowanie bo twierdziła ze to musiało nastapic około 20,21 dc cykle wg niej maja od 27 do 33 dni. :happy:

a j apojadlam, popilam i chyba odwiedze lozko ;-)
tez przed chwilka zjadlam II sniadanie......boszeeee.....

Marta milych zakupow, nie dzwigaj za duzo!!

Martoocha co u ciebie?? jak sobie radzisz??

Danutski hop hop, pewnie zarobiona kobieta! Pozdrowki!!

Lenka okna???? daj se siana kobieto!

Butterfly moze twoj pies to francuski jest??;-)

U mnie zaczyna wyrastac koperek...super, juz sie nie moge doczekac zasmazanej kapustki z koperkiem i schaboszczaka!!Zobacz załącznik 492444

Laski melduje ze zaraz na zawal zejde taka ogromna presja na mnie spoczywa...padolek troche jak na @ ciągnie ale nie wiem czy naprawdę czy mam schiza temp narazie w górze nie wiem czy zaburzona czy jak:( zobaczymy jaka jutro bedzie...ratujcie bo zwariuje a testa boje sie robić:p

reklama
Elka poki co poczekaj do jutra, jak tempka bedzie wysoka, to mozesz se siknac, choc wydaje mi sie, ze moze byc jeszcze za wczesnie, ale....

Butterfly myslalam o francuzie, bo slimaki wszama:-p

Do góry