reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No szkoda, ale nie nastawiałam się, że jestem.
A od nowego cyklu będę was męczyła ustawianiem granic itp. ;-)
No i pewnie chłopa będę musiała bardziej wykorzystywać...

Hejka

Myszko jestem dzieki za troskę, niestety moje zycie zostało zdominowane przez wielokrotne wymiociki:-( i jestem padnieta.
Kupiłam nawet imbir zcieram i sok dodaje do śniadanka lub wypijam sobie łyzeczke tak po prostu. Z córa też sie męczyłam pare tygodni więc norma.Tylko człowiek taki padniety.

Witaj Skowronku, z tym czekaniem róznie bywa jedne dziewczyny czekaja drugie nie. Ja bym poczekała jak nastepna @ przyjdzie w terminie i bedzie normalna to chyba znak że wszystko wraca do normy. Mi lekarz po zabiegu po 3 miechach zrobił usg i powiedział że mam ładne endometrium i że jakby co to mozna próbować. :tak:

MartaI czy czujesz moze już ruchy? jakieś smyrnięcia? ;-)
Dzidziuś śliczny i jaki duży:tak:

Gatto a Ty masz juz jakiś pomysł na ewentualne imię dla Gattina?

Dziewczyny staraczki polecam testy owu tym które jeszcze ich nie stosują u mnie sie sprawidziły w życiu bym nie przypuszczała że mam tak wcześnie owulację a u mnie wychodziło z testu że tak właśnie jest :-)czasem mimo ze ma sie w miare regularne cykle owulka robi psikusa.

Zapominajka nie, nie zjadł :-D tylko się poznęcał i mu go wzięłam :-p nie wiem co mu odbiło :-D --> no szkoda :( ale jeszcze się uda! ja teraz nie będę korzystała z pasków LH ani nic ... mam cykle 31 dniowe więc owulację łatwo obliczyć ( bo z paskami mi wyszedł ostatnio 15 dc) i co ma być to będzie! teraz głowę zajmę sobie remontem i przygotowaniami do ślubu koleżanki ;-) jutro jadę z nią po suknię i przy okazji poszukamy czegoś dla mnie bo buty już mam upatrzone :) test sobie leży w szafce i poczeka na odpowiedni "swój czas" albo mi pecha przyniesie :baffled: ale G mi przetłumaczył,że on w takie coś nie wierzy i będziemy próbować dalej ... a jak się nie uda to zapiszemy się znów na wizytę i pomyślimy gdzie leży problem. Ale podejrzewam,że to podświadomość moja robi psikusa. I jak bardzo chcę ... tak teraz się nie udało.

Ostatnia edycja:
A ja z testów skorzystam, myślę, że dziś zakupię z waszych linków z 10 sztuk.
Ja kiedyś miałam cykle jak w zegarku, żadnych plamień itd. Teraz wszystko jest inaczej.

Skowronku witaj

Motylku, Zapominajka &&&&&& za następne staranka.
Ja z testów korzystałam w pierwszej ciąży. Inaczej w życiu bym nie wpadła na to, że mam owulację w 27 dniu cyklu.

MartaI czy czujesz moze już ruchy? jakieś smyrnięcia? ;-)
Dzidziuś śliczny i jaki duży:tak:

nawet nie wiem jaki ten dzidziuś duży bo nie dało się go zmierzyć w całości. Nóżki za to ma długie bo po długości kości udowej wyszedł nam termin na styczeń. Co do ruchów to wczoraj chyba właśnie czułam smyranie od środka :) nie jestem jeszcze pewna ale jak delikatnie puknęłam w brzucholka to jakby wyraźniejsze było. Sama nie wiem, chyba troszkę za wcześnie jeszcze?

reklama
Do góry