reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu trzymam kciuki żeby jutro było lepiej Zapominajko tez stawiam na wtorek &&&& dalej męczy Cie PMS? Myszko witam w klubie zylakowcow ja co prawda jeszcze nie mam ale dostałam w spadku w genach po mamie także mnie dopadna wcześniej czy później narazie mam mega pajaczki :(

Ostatnia edycja:
reklama
Elka myślę, że tak, choć dzisiaj 2 piffka słabe wypiłam, więc nie było tak źle.

Co to za patent z butami i mokrymi skarpetkami?

Czesc dziewczyny jestem tu nowa, ale chcialabym do was dolaczyc:) jeszcze nie moge zaczac sie starac bo od zabiegu minol wczoraj dopiero miesiac. Moja ciaza obumarla w 6 tygodniu a zabieg mialam w 9. W szpitalu powiedzieli, ze moge sie starac po 6 miesiacach a gin, ze po 3 bo to zalezy od psychiki i ze organizm sam wie kiedy jest gotowy. Psychicznie czuje sie dobrze, a fizycznie jestem w trakcie pierwszej @, ktora byla bardziej bolesna i obfita niz wczesniej. Mnie juz korci zeby sprobowac w tym cyklu, ale poczekam na wizyte u lekarza i wynik hist.( bo nadal go nie ma) Mam nadzieje, ze juz niedlugo znow zobacze 2 kreseczki:) i oczywiscie trzymam za Was kciuki:)

Witam sie z poniedzialku standardowo przy kawusi;-)Dzisiaj jakos tak wczesniej mi sie wstalo wiec na spokojnie buszuje po BB Skowronka witaj
[*] dla Twojego Aniolka, mi lekarz powiedzial o 3 miesiacach i do tego sie stosowalam a dokladniej o trzech pelnych cyklach tyle ze ja mam cykle 29 dniowe takze sie mnniej wiecej pokrywa:tak:poczekaj na wizyte gin zrobi przeglad podwozia moze zleci jakies badanka bo wynik hist-pat pewno niebardzo rozjasni sytuacje;-)

Przepraszam ze tak wczoraj zamilklam ale internet mi zanikal i nie dalam rady psychicznie z nim walczyc:zawstydzona/y::-p

Cześć dziewczynki, witam się po urlopie. Próbowałam Was nadrobić ale to jest niemożliwe, tyle drukujecie. Z tego co wyczytałam to dzisiaj Motylek miała testować, ktoś jeszcze? Czekam na wieści.
Skowronka witaj, zapalam
[*] dla Twojego Aniołka. Mi też lekarka radziła poczekać 3 cykle po zabiegu ale powiedziała że gdyby wcześniej się zdarzyło to tragedii nie będzie. I tak po łyżeczkowaniu miałam tylko jedną @ a teraz zobacz na suwaczek :)

wrzucam zdjęcie swojej kluchy- niewyraźne ale mam nadzieję, że w środę pokażę i opowiem więcej :)

czesc dziewczynki :-)

mnie tez sie dzis wczesnie wstalo, a padlam wczoraj nawet nie wiem kiedy ;-)

Skowronka witaj
[*] dla Twojego Aniolka i tak jak pisza dziewczyny standardowo zalecaja 3 miesiace, his-pat. w 99% nie mowi nic, zycze przyjemnych i udanych staranek :-) bo zaczac sie starac to jeszcze nie oznacza zajsc ;-) gdy organizm nie jest gotowy to ciazy nie bedzie ;-)

Wiecie co Kaso sie nie odzywa juz sporo wejde na marcowki i podejrze czy tam byla ;-)

Marta witamy urlopowiczke;-)I czekamy na nowe foty i dobre wiesci &&&&&&&

Tez polecialam na przeszpiegi hihihi Myszka dobry plan...Kaso pisala ze krwiak i torbiel nadal sa ale z Bablem ok:tak:

Ostatnia edycja:
to z 18.08. od Kaso, pozwolilam sobie skopiowac i wrzucic cobyscie sie nie denerwowaly ;-)
hej

Co do wagi w ciązy to jestem -2kg póki co ale jestem świadoma, że jest to wynik wymiotów i nudności, które nie daja mi zyć:-(.W ciązy z Jagodą sytuacja była taka sama na poczatku wymioty itd i - 4 kg. W rezultacie miałam 13 kg na plusie a 3 dni po porodzie nie wiem jakim cudem -7kg reszta spadła podczas karmienia ale szczuplutka nie jestem wiec nie musze wiele przytyć, zreszta byle bobas byl cały i zdrowy.
A w czwartek byłam u ginka na kontroli i mój Bąbelek sobie pływał w brzusiui miał 35 mm heheh.Niestety krwiak jest tam gdzie był torbielka tez wiec wciąż musze bardzo uważać.

milego wieczorka

wizyta wnioskuje udana ;-)

reklama
Skowronka witaj, tak jak piszą dziewczyny , jeśli organizm będzie gotowy to się uda, a razem zawsze raźniej.

Nanu ale się doprawiłaś tymi butami, współczuję.

Do góry