reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nanu trzymam kciuki żeby jutro było lepiej Zapominajko tez stawiam na wtorek &&&& dalej męczy Cie PMS? Myszko witam w klubie zylakowcow ja co prawda jeszcze nie mam ale dostałam w spadku w genach po mamie także mnie dopadna wcześniej czy później narazie mam mega pajaczki :(

Ostatnia edycja:
reklama
Elka myślę, że tak, choć dzisiaj 2 piffka słabe wypiłam, więc nie było tak źle.

Co to za patent z butami i mokrymi skarpetkami?

Czesc dziewczyny jestem tu nowa, ale chcialabym do was dolaczyc:) jeszcze nie moge zaczac sie starac bo od zabiegu minol wczoraj dopiero miesiac. Moja ciaza obumarla w 6 tygodniu a zabieg mialam w 9. W szpitalu powiedzieli, ze moge sie starac po 6 miesiacach a gin, ze po 3 bo to zalezy od psychiki i ze organizm sam wie kiedy jest gotowy. Psychicznie czuje sie dobrze, a fizycznie jestem w trakcie pierwszej @, ktora byla bardziej bolesna i obfita niz wczesniej. Mnie juz korci zeby sprobowac w tym cyklu, ale poczekam na wizyte u lekarza i wynik hist.( bo nadal go nie ma) Mam nadzieje, ze juz niedlugo znow zobacze 2 kreseczki:) i oczywiscie trzymam za Was kciuki:)

Witam sie z poniedzialku standardowo przy kawusi;-)Dzisiaj jakos tak wczesniej mi sie wstalo wiec na spokojnie buszuje po BB Skowronka witaj
[*] dla Twojego Aniolka, mi lekarz powiedzial o 3 miesiacach i do tego sie stosowalam a dokladniej o trzech pelnych cyklach tyle ze ja mam cykle 29 dniowe takze sie mnniej wiecej pokrywa:tak:poczekaj na wizyte gin zrobi przeglad podwozia moze zleci jakies badanka bo wynik hist-pat pewno niebardzo rozjasni sytuacje;-)

Przepraszam ze tak wczoraj zamilklam ale internet mi zanikal i nie dalam rady psychicznie z nim walczyc:zawstydzona/y::-p

Cześć dziewczynki, witam się po urlopie. Próbowałam Was nadrobić ale to jest niemożliwe, tyle drukujecie. Z tego co wyczytałam to dzisiaj Motylek miała testować, ktoś jeszcze? Czekam na wieści.
Skowronka witaj, zapalam
[*] dla Twojego Aniołka. Mi też lekarka radziła poczekać 3 cykle po zabiegu ale powiedziała że gdyby wcześniej się zdarzyło to tragedii nie będzie. I tak po łyżeczkowaniu miałam tylko jedną @ a teraz zobacz na suwaczek :)

wrzucam zdjęcie swojej kluchy- niewyraźne ale mam nadzieję, że w środę pokażę i opowiem więcej :)

czesc dziewczynki :-)

mnie tez sie dzis wczesnie wstalo, a padlam wczoraj nawet nie wiem kiedy ;-)

Skowronka witaj
[*] dla Twojego Aniolka i tak jak pisza dziewczyny standardowo zalecaja 3 miesiace, his-pat. w 99% nie mowi nic, zycze przyjemnych i udanych staranek :-) bo zaczac sie starac to jeszcze nie oznacza zajsc ;-) gdy organizm nie jest gotowy to ciazy nie bedzie ;-)

Wiecie co Kaso sie nie odzywa juz sporo wejde na marcowki i podejrze czy tam byla ;-)

Marta witamy urlopowiczke;-)I czekamy na nowe foty i dobre wiesci &&&&&&&

Tez polecialam na przeszpiegi hihihi Myszka dobry plan...Kaso pisala ze krwiak i torbiel nadal sa ale z Bablem ok:tak:

Ostatnia edycja:
to z 18.08. od Kaso, pozwolilam sobie skopiowac i wrzucic cobyscie sie nie denerwowaly ;-)
hej

Co do wagi w ciązy to jestem -2kg póki co ale jestem świadoma, że jest to wynik wymiotów i nudności, które nie daja mi zyć:-(.W ciązy z Jagodą sytuacja była taka sama na poczatku wymioty itd i - 4 kg. W rezultacie miałam 13 kg na plusie a 3 dni po porodzie nie wiem jakim cudem -7kg reszta spadła podczas karmienia ale szczuplutka nie jestem wiec nie musze wiele przytyć, zreszta byle bobas byl cały i zdrowy.
A w czwartek byłam u ginka na kontroli i mój Bąbelek sobie pływał w brzusiui miał 35 mm heheh.Niestety krwiak jest tam gdzie był torbielka tez wiec wciąż musze bardzo uważać.

milego wieczorka

wizyta wnioskuje udana ;-)

reklama
Skowronka witaj, tak jak piszą dziewczyny , jeśli organizm będzie gotowy to się uda, a razem zawsze raźniej.

Nanu ale się doprawiłaś tymi butami, współczuję.

Do góry