reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja dziś też latałam jak głupia, a teraz mnie wszystko boli.
Kupiłam winko, jak wypiję to ze mnie napięcie zejdzie pewnie.

Jutro z chłopakami moimi i znajomymi jedziemy na zjazd wojów i rycerzy, już się doczekać nie mogę :-D

reklama
:tak: zapominajka winka to mam zapas, lubię sobie czasami wieczorem wypić lampkę :tak: mam swoje ulubione :-) i lubię poznawać nowe smaki, oczywiście wpadnę :-p tylko nie wiem gdzie :zawstydzona/y::-p hihihi

myszka u nas ma być 28 stopni :), no to korzystaj póki możesz ! :-)

Myszko niezłe upały :tak:
Korzystaj ile się da!

Motyl ja w Kościanie mieszkam. Podejrzewam, że bliżej mam do Wrocławia niż do Piły.
Jakie lubisz winko?

Fifka kiedy robisz kolejny test?

Fifka to kiedy powtórnie testujesz???;) mile weekendy sie Wam zapowiadaja fajnie ja pewno jakiś rowerek zrobię odwiedze mamę raczej tak na spokojnie:) moze na grzyby sie wybiorę lubie chodzić po lesie:)

reklama
Do góry