reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

witaj Poziomeczko
[*] dla Twojego Aniolka, straszne mialas przezycia ale jak lekarz mowi, ze to cholernie rzadko sie zdarza to nalezy mu ufac :-) jak juz dziewczyny pisaly, ten strach juz nas chyba nigdy nie opusci... najpierw uczylysmy sie zyc z bolem po stracie, a teraz z tym strachem. Trzymam kciuki za owocne staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My juz po wizycie i jak mowilam jest tylko jedna 6 mm kropeczka :-) lekarz stwierdzil 5 tc i nastepna wizyta za 2 tygodnie.
Lenka pytalam o dentyste i jak najbardziej leczyc, rtg i usuwanie jak sie da przelozyc na II trymestr, a jak sie nie da... to robic!!!

DSC_0065[1].jpg
nasze 6 milimetrow szczescia :-)

reklama
Myszko no jakie cudo, zaraz się chyba poryczę, i dzięki że o mnie pamiętałaś.

Poziomeczko witaj,zostań z nami, ostatnio nam sie nawet owulacja skumulowała w jednym czasie:-D, a strach cóż pozostaje, będzie już chyba zawsze.

Co do strachu to wczoraj przed spaniem jak mnie przez pól minuty kłuło to od razu poleciałam sprawdzić czy nie ma krwi, a rano poszłam sprawdzić moje stare wyniki coby się upewnić że na pewno były dobre, że czegoś nie przeoczyłam, schiza taka , głupia jestem jak but:wściekła/y::zawstydzona/y:

chociaż teraz już ok, do południa trochę mnie muli no i spać mi się chcę.
M mnie zaczyna wkurzać, jak coś sie spytam to odpowie a tak to jakbym była powietrzem, przyjdzie koza do woza to zobaczymy wtedy.

cześć

Myszka ehhh no myślałam że się 'czary' Twojego eMa ziszczą;-):-) ale piękna maleńka Kropeczka :***** teraz to tylko będzie rosnąć zdrowo:tak: przytulam się do Twojego brzuszka :*****

Fifka sto lat!!!!!!!!!!!!!!!! no i spełnienia tego jednego-jedynego marzenia :tak:
a teraz na spokojnie obejrzyj wykres Myszki.. tam też był 'spadek':-p &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Butterfly &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby ten śluzik był owocny :tak:
Nanu w łikend trzymam kciuki z podwojoną mocą:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&
Poziomeczka witaj..
[*] dla Aniołka.. i powiem tylko tyle co dziewczyny wcześniej - czas leczy.. ale o tym dowiadujemy się dopiero po jakimś czasie.. no i najważniejsze że jest 'zielone światło' od lekarza, więc 'do dzieła';-)

a ja dziś świętuję u mojej Mamy.. zaraz tam jedziemy.. :cool2:

miłego dnia!!!

Myszko przecudna kropeczka. Mąż bardzo zawiedziony, że tylko 1? Oby ślicznie rosła!

Ja dziś na imieniny do teściowej jadę, choć strasznie mi się nie chce.
No i zaczynam okresowo się czuć:dry:, więc sobie z Motylkiem nie zatestuję.

Nanu a ty może architektem jesteś?

reklama
Zapominajko:) architektem z wykształcenia nie jestem, choć chciałam być.... niestety nie dostałam się na architekturę i skończyłam mechaniczno-energetyczny na polibudzie wrocławskiej. Największym moim konikiem są wnętrza i tak dzięki swojemu s. (który jest architektem) nauczyłam się programów do projektowania i razem robimy projekty wnętrz dla klientów. zamierzamy otworzyć działalność, póki co robimy wszystko na umowę o dzieło....

Motylku - a co ty za tabletki łykasz?

Do góry