reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

nanulka łykam tabletki rożne :-D ale femoston 2/10 na regulację cykli ( żebym miała w ogóle @ ) bo w wieku 21 lat moja ginekolog mi powiedziała,że mam cykle jak kobieta przed menopauzą ... dlatego do 25 lat mam czas żeby zajść w ciąże bo jak pierdalnie wszystko to będzie nie za wesoło skoro mam takie cyrki teraz ..

reklama
Zapominajka no nie wiem jak to określić ... :eek: czuję,że mi morko idę do toalety i nic nie ma, a jak jest śluz to czasami taki ciągnący przezroczysty, czasami jakiś białawy ale tego mało jest niż mi się wydaje w odczuciu :eek: nie umiem tego inaczej określić.

No to ja też tak mam,ale śluzu mam b. mało. No i cycki mnie za mało na ciążę rażą.
Poczekamy zobaczymy. Szkoda, tylko, że ten czas tak się ciągnie straszliwie :dry:

nom dłuuuży się.... ja jakoś czuję że jednak @ będzie... nie wiem czemu bo ani brzuch mnie nie boli ani nic (ale ja na ogół bezobjawowo przechodzę) ale jakoś tak mi się zdaje po prostu....

Mnie @ ciągnie podbrzusze już... muszę się nastawić, że dalszy ciąg staranek będzie.
A że jeszcze mnie dziś wiele rzeczy denerwuje, podejrzewam, że to klasyczne napięcie.

Cześć Zapominajka ;) ... cieszę się że ciebie odnalazłam :-) ... widzę że Ty również nadal się starasz :( u mnie to juz 6 cykl starań po poronieniu :confused2: ... trzymam mocno kciuki żeby teraz Ci się udało! ... kiedy planujesz testować?

życzę powodzenia w staraniach również pozostałym dziewczynom :tak:

reklama
Dziewczyny czy ja sie moge zalapac do Was na bociana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nooo wiesz.....hmmm......wg mnie za maly staz jeszcze;-) Myszka, Ani@k, Danutaski?? co wy na to?

Ja bym glosowala na razie na Fifke!!!:tak: Dziewczynki co wy na to?

Poziomeczka witaj!

Nanulika ja tez mialam na poczatku ciazy jakis slinotok, i potem gdzies wynalazlam 10 innych niz zwykle objawow ciazy i mialam chyba z 7:szok: a normalnego zadnego (no oprocz braku @)

Danutaski kurcze felek, szkoda, ze mala sie nie obrocila, uparciuszek! Ale wydaje mi sie, ze slyszalam o przypadkach, ze kobitka miala termin na cc, a urodzila normalnie, bo dziecie raczylo sie w ostatniech chwili obrocic, tak, ze wszystko jest mozliwe, uszy do gory!!

Marta fajnie bez bestiaczy:tak:My mamy moskitiery, ale nie wszedzie, wiec jakas gadzina zawsze sie przeslizgnie:-(

Myszko slonce ty moje, toz to najslodsza kropka swiata!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry